изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:57 EEST
ОСЪДИХА ЖЕНА ОТ СЕЛО ОБРОЧИЩЕ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ    
Ред и сигурностОкръжен съд - Добрич постанови условна присъда от 1 година и 6 месеца „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок на Миглена Г. от балчишкото село Оброчище за пране на пари. До това наказание се стигна,след като магистратите одобриха постигнатото между подсъдимата, нейния защитник и прокуратурата споразумение.

44-годишната жена беше призната за виновна в това, че в периода от 2008 до 2011г. в село Оброчище, при условията на продължавано престъпление, е получила парични средства на обща стойност 22 086 лева, за които е знаела, че са придобити чрез извършено тежко умишлено престъпление - трафик на жени през граница с цел да бъдат използвани за развратни действия. В посочения период чрез системи за бързо разплащане жената е получавала от свои близки и родственици различни суми от Германия и Австрия, придобити чрез извършеното престъпление.
Окръжен съд - Добрич постанови 44-годишната жена да заплати в полза на държавата цялата сума от 22 086 лв., която представлява равностойността на липсващия, респ. отчужден предмет на престъплението.
 В съдебната зала тя се призна за виновна и заяви, че доброволно е подписала споразумението и е наясно, че то е окончателно има последиците на влязла в сила присъда.
Възпитателната работа с нея по време на изпитателния срок се възлага на районния инспектор по местоживеене на подсъдимата. НДТ



 


Сходни връзки

ОСЪДИХА ЖЕНА ОТ СЕЛО ОБРОЧИЩЕ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди