изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 28 АПРИЛ /ВИДЕО/










ОВЕН - Насочете енергията си към нещата, които планирате и ще завършите деня си с отлични резултати. Ще запазите достойнството си, ако не правите оценки под въздействие на емоциите си, а се съсредоточите върху собствените си недостатъци.

ТЕЛЕЦ - Под въздействие на различни сили може да се повиши емоционалността ви и това да ви направи по-невъздържани. Проявете се като стабилни и уравновесени, и с позиция по наболели въпроси и обсъждани теми.

БЛИЗНАЦИ - Ако заложите на спокойните и топли взаимоотношения пред изпълнените с емоция и страст обяснения ще си спестите не само енергия, но и време за изпълнение на програмата си днес.

РАК - Ще се включите в организацията и изпълнението на обществени, политически, социални, професионални и семейни задачи. В много от начинанията вие ще бъдете водещата личност, но няма да пренебрегнете и мнението на останалите участници.

ЛЪВ - С добра организация ще мотивирате колегите да работят по-добре по обща задача, към която имате реални очаквания. В тази връзка ще обсъждате идеи, които ще обединят интересите на повече хора около вас така, че да спечелите всички

ДЕВА - Възможен е растеж на доходите ви в резултат на добре обмислени действия. За нуждите на бизнеса или свои, жилищни, други от вас ще мислят и за външно кредитиране, което също трябва добре да се обмисли.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Очертаващо се сътрудничество ще ви накара да прецизирате отношенията си с някого. Ще задълбочите интересите си в позната сфера и няма да изпитвате затруднения, но развитието е част от играта.

СКОРПИОН - Денят ще ви създаде благоприятни условия за творчество и занимания с изкуство, но ако не откривате такива, то значи психиката ви се нуждае от прочистване.

СТРЕЛЕЦ - Като прагматично мислещи хора, ще използвате времето си рационално, а коректните взаимоотношения ще влияят върху настроението и резултатите в работата ви.

КОЗИРОГ - Добронамереността в отношенията ви с околните ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си днес, а ако в сърцето ви има място за успехите им, то вие сте спасени.

ВОДОЛЕЙ - Като разумни и здраво мислещи хора, ще работите за просперитета си, фокусирайки се най-вече върху финансовите си приоритети.

РИБИ - Добре ще ви се отразят пътуванията днес, запознавайки се с нови места, хора и култури, ще се почувствате обновени и готови за промени.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди