изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:35 EEST
МКБППМН СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЧИСТВАНЕТО    
ЕкологияМестната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Добрич се включи в инициативата, обявена от Община град Добрич - „Дни на пролетно почистване”.


Членове на местната комисия, обществени възпитатели, деца с възпитателен надзор и деца настанени в Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждане – 1, 2 и 3 почистиха района около сградата на социалните услуги, намиращи се на територията на ж.к. „Дружба 3”.
След почистването на природата, съвместно с децата бяха засадени теменужки и храсти – туя, лоницера и лигустриум в градината на Центровете от семеен тип, която ще радва децата от социалните услуги и ще бъде поддържана от тях.
Местната комисия благодари на всички участници, включили се в инициативата, както и за съдействието на служителите на декоративния разсадник към общинско предприятие „Устойчиви дейности и проекти”- Добрич, за предоставените растения, които ще направят по-цветен двора на Центровете от семеен тип. НДТ
 


Сходни връзки

МКБППМН СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЧИСТВАНЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди