изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:15 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 АПРИЛ /ВИДЕО/










ОВЕН - Ограничете общуванията днес и се съсредоточете върху важните си задачи. Избягвайте физическите натоварвания и щадете енергията си.

ТЕЛЕЦ - Спазвайте добрия тон и се погрижете за всичко, което ви кара да се чувствате добре. Очакват ви приятни мигове с обичани хора в семейна среда.

БЛИЗНАЦИ - Връзката ви с някого ще се задълбочи, но бъдете искрени пред себе си и си отговорете дали това е човека, когото търсите или е само едно развлечение за вас.

РАК - Възможно е да се обадят хронични болежки и това да отнеме от силите ви. Пазете се, почивайте си повече и мислете за хубавите неща, които ви предстоят.

ЛЪВ - Ще се почувствате удовлетворени, а може би е и защото му го дължите. Денят не е подходящ за нови начинания, ограничете се в рамките на текущите и пазете силите си.

ДЕВА - Въпроси от правен или административен характер ще ви сближат с някого, от чиито възможности ще се ползвате и за в бъдеще. Като цяло денят не благоприятства общуванията и новите връзки.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

BЕЗНИ - Въпреки спецификата на енергиите днес и ангажираността ви с повече работа, няма да загубите очарованието си, както и чувството си за хумор. СКОРПИОН - Действията ви ще станат по-успешни и печеливши, ако ги синхронизирате с партньорите ви, като не изтъквате познанията и превъзходството си на всяка цена.

СТРЕЛЕЦ - Уреждане на взаимоотношения, задължения и дългове могат да ви създадат притеснения, но ще намерите решение с помощта на приятел, за когото вие значите много.

КОЗИРОГ - Премисляйте действията си и се въздържайте от такива, с които бихте навредили на доброто си име, спокойствието на семейството и коректните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ - Не ви липсва увереност, но за предпочитане е днес да не проявявате излишна инициатива и активност. Ако предпочетете уединението, ще си спестите редица проблеми, излизането от които ще бъде трудно.

РИБИ - Ако не се чувствате силни в аргументацията си по спорен въпрос, не избързвайте с изявленията си, нещо повече. Запазете неутралитет, отстъпете ако е нужно, но не се старайте да привличате вниманието на другите.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди