изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:58 EEST
The Jerusalem Post: Ръководител на иранска сателитна телевизия е убит в Истанбул    
По светаИстанбул. Ръководителят на ирански сателитен телевизионен канал е застрелян в турския град Истанбул заедно със свой бизнес партньор, пише The Jerusalem Post, позовавайки се на турска информационна агенция. Медийният шеф миналата година задочно е бил осъден на шест години затвор от съд в иранската столица Техеран.

Основателят на GEM TV Сайид Каримиан и друг ирански граждани са се придвижвали с автомобил в истанбулския квартал Маслак в събота вечерта, когато са били засечени от джип и по тях е открит огън.
Каримиан е бил намерен мъртъв от пристигналите на място служби за спешна помощ. Неговият спътник е бил откаран в болница, но лекарите не са успели да го върнат към живот.
Засега не е ясно дали нападателят е бил сам или са били няколко. Джипът, с който е извършено покушението, е открит изоставен и изгорен. От полицията в Истанбул отказват коментар по случая. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

The Jerusalem Post: Ръководител на иранска сателитна телевизия е убит в Истанбул | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди