изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 2 МАЙ /ВИДЕО/









ОВЕН - Бъдете добри и търпеливи, изразете уважението си към хората от обкръжението ви, сред които са не само близките ви, и ще подсилите собствените си позиции и енергия.

ТЕЛЕЦ - Без да излагате на показ личния си живот, ще се ограничите в рамките на познатото, спестявайки си затруднения и изненади, които само биха омаловажили труда и изявите ви.

БЛИЗНАЦИ - Срещи с роднини и приятели ще ви обогатят с нови идеи и в същото време ще размишлявате върху нещата, които пречат на развитието ви.

РАК - Анализирайки развитията през последните месеци, ще откриете закономерност и ще прозрете тенденция, която ще ви насърчи да се погрижите по-сериозно за себе си и нуждите си.

ЛЪВ - Денят е подходящ за начало на добри дела, но нека сърцето ви подскаже с какво да се заемете. Ако сами се справите с проблемите си ще елиминирате възможността те да се появят отново.

ДЕВА - Ще обедините усилията си около обща цел, която може да бъде преместване в ново жилище, ремонт или друго занимание по дома, и заедно с близките ви ще я следвате.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт


BЕЗНИ - Денят е зареден с положителна енергия и без да се чувствате натоварени или уморени, ще преминете през него с добро настроение и в хармония със себе си.

СКОРПИОН - Заемете се с решаване на финансов въпрос, отлагането му само ще задълбочи проблема. Не сте от хората, които се отказват от интересите си и много от срещите ви днес ще са подчинени на нови разработки и идеи, които смятате да осъществите.

СТРЕЛЕЦ - Изпълнени сте с енергия и ако я насочите към работа, ще имате видим напредък. Денят е подходящ за нови занимания, които ще ви се отдават с повече лекота, за това не се колебайте и действайте.

КОЗИРОГ - Приятели ще подсилват усещането ви за значимост, очаквайки от вас финансова подкрепа или поне съвет, въпреки, че и вашите нужди не са никак малко.

ВОДОЛЕЙ - Започнатите добри дела днес ще продължат с печалба, изразяваща се не само в пари, но и в други, не по-малко важни придобивки за вас.

РИБИ - Вежливи и добронамерени към обкръжението си, така по-лесно ще постигате намеренията си днес. В определени ситуации ще се наложи да се съобразявате с обстановката, мястото и хората, но не се притеснявайте.


Gotthard - Where Is Love Its Gone - превод/translation

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди