изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:26 EEST
11 градинки се включиха в инициативата „Добри примери има“    
Новини11 градинки се включиха в инициативата „Добри примери има“1 градинки и междублокови пространства се включиха в инициативата на Община Добрич „Добри примери има“. Община Добрич отправи предизвикателство към всички добри стопани от града, които се грижат за своите междублокови пространства. Дадена бе възможност на всеки, който влага енергия и старание за повече красота в ежедневието, да публикува снимки в събитие на Община Добрич „Добри примери има“ във Фейсбук.

Изискването бе да се посочат точен адрес на заснетия участък и контакти за обратна връзка. Добричлии имаха възможност в социалната мрежа да поздравят и своите съседи, които полагат грижи за своят район и заслужават да бъдат похвалени.
Периодът на положителното предизвикателство бе от 10,00 на 24 април до 13,00 на 1 май.

Градинките и междублоковите пространства, които радват със зеленина и цветове, с положената грижа за тях, са от кварталите „Строител”, „Балик”, „Дружба 4”, на улиците „Генерал Колев”, „Димитър Ковачев”, „Хан Аспарух”, „Полковник Дрангов”.
Невена Василева публикува снимки от градинките пред  жк "Балик" 65, вх. А, за които се грижат двама съседи. „На тях искаме сърдечно да благодарим, че с труда си създават цветна радост за всички от пролет до есен”, пише тя. Стефка Иванова е включила в инициативата градинка пред бл. 71 на кв. „Строител”, вх.Д . „Това е градинката на съседката,за която тя полага грижи вече повече от 15 години”, пише тя. От вход „Г” на същия блок пък показват малка,скромна градинка,оградена с камъни-реликви след разкопки на ВиК.
Отличените междублокови пространства ще получат разсад за летни цветя и компост.  НДТ
 


Сходни връзки

11 градинки се включиха в инициативата „Добри примери има“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди