изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:38 EEST
ПОПУЛЯРНИ ЛИЧНОСТИ ЩЕ ЧЕТАТ В НОЩТА НА ЛИТЕРАТУРАТА    
КултураЗа трети пореден път Добрич се включва към инициативата „Нощ на литературата“, съобщиха от общинската администрация. Тази година тя ще се реализира на 10 май от 18 до 22 часа.


Нощ на литературата е международно събитие, което цели да популяризира съвременни европейски автори. Във всеки от участващите градове се организират интересни за четене места, където в ролята на четци влизат популярни личности.
Двадесет партньори ще предложат през тази година откъси от преведени на български език произведения на съвременни европейски автори. Сред тях Това са посолства и културни институти на европейски страни, Представителството на Европейската комисия в България и фондация „Детски книги“.
В Добрич Нощ на литературата е част от Календара на културните събития на Община град Добрич  за 2017 година. Партньори на общината са Регионален исторически музей – Добрич и Регионална библиотека „Дора Габе“. НДТ
 


Сходни връзки

ПОПУЛЯРНИ ЛИЧНОСТИ ЩЕ ЧЕТАТ В НОЩТА НА ЛИТЕРАТУРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди