изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:24 EET
ЗАБЛЯЛА МИ Е АГНЕШКА ГЛАВИЧКА… ЗА НОВО ГРАНТЧЕ    
Коментари Във вторник по една софийска телевизия дълго бля позната агнешка главичка. Този път известното соросоидче ака прощните вълци“ от Русия, в чието присъствие видя пагубна заплаха от имперско окупиране на България.


Може би е нужно да кажа, че срещу мамините соросоидчета твърдо стоят официални Русия, САЩ, Унгария, Англия, а отскоро и Франция. В тях прозират окупиране на политическата власт чрез обединяване на противоположни по идеите си политически формации и обслужващи ги кръгове на големи корпорации и стремящи се към легитимация олигарси, забогатели от незаконен бизнес.

По традиция рокерите от „Нощните вълци“ в началото на май тръгват на поход по победоносните стъпки на Червената армия срещу хитлеро-фашизма. Грантчетата толкова много са се изовчели, че в агнешките им мозъчета дори и не трепти елементарна струна на историята как тогавашният Съветски съюз се е сражавал срещу Хитлер и машината му заедно със САЩ, Великобритания, близките ни Турция, Гълция, Сърбия с едномилионната си армия… И още много и много държави /Китай, Австралия, Белгия, Канада, Коста Рика, Куба, Чехословакия, Доминиканската република, Ел Салвадор, Гватемала, Хаити, Хондурас, Индия, Люксембург, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Панама, Южна Африка…/. В заключителния етап на тази война намират смъртта си и хиляди българи. Трагично е посерковци да хулят лицемерно приноса на милиони жертви от десетки държави на планетата за победата срещу Кафявата чума.

Овчото българско стадо така и не можа да прозре, че без Червената армия и основните й съюзници – САЩ и Великобритания, днес нямаше да има нито Европейски съюз, нито грантове за смешници, които се напъват да се правят на добермани с блеене по телевизии, радиа, вестници и най-вече в социалните мрежи.

Интересно ми е да изгледам епизод от речи на агнешките главички в концентрационните лагери на фашистка Германия в Арбайтсдорф, Освиенцим, Берген-Белзен, Бухенвалд, Варшава, Герцогенбуш, Дахау, Кауен, Плащов, Майданек… Най-малко 23 на брой. Дали ще бъде в стил „Мълчанието на агнетата“, или „ЗаБлеяло ми е вакло агънце…“

Много злъчни тъпачета се народиха и преродиха в България… С кого ли не искат да ни скарат – само преглед на границите си да направим: Русия – лоша. Турция – лоша. Гърция – лоша. Македония – лоша. Сърбия – лоша. Румъния – лоша. Дори привестваха решение на ООН Саудитска Арабия да бъде гарант за спазване на човешките права.

Ало, агнешки главички, отидете в Саудитска Арабия да блеете, че да видим кога ще ви паднат опашките!...

Мнозинството млади хора са далеч от блеенето на агнешките главички. Радват се на „Нощните вълци“. Биха се радвали на поход на рокери от САЩ с хамъри… Биха се радвали на автопоход на германци с мерцедеси, аудита, беемвета…  Както се радват на приятелство с англичани, с австрийци, с поляци, с французи, с италианци… Оставете българинът да се радва и на спектаклите на руския балет и руския цирк, и на авиошоуто на най-съвременните американски бойни самолети, и на турските и гръцките курорти, и на македонските и сръбските песни, и на протестите на румънците срещу корупцията…

Оставете народа намира!

Българинът обича агнешко по Гергьовден!

Такъв е животът!

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

ЗАБЛЯЛА МИ Е АГНЕШКА ГЛАВИЧКА… ЗА НОВО ГРАНТЧЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди