изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:45 EEST
ОБЩИНАТА НАГРАЖДАВА ТРИ КВАРТАЛНИ ГРАДИНКИ    
НовиниГрадинката пред вход „Д“ на блок 71 в квартал „Строител“ сечели първо място в обявената от Община Добрич инициатива „Добри примери има“, съобщиха от общинската администрация.

Тя отправи предизвикателство към всички добри стопани от града, които се грижат за своите междублокови пространства. Дадена бе възможност на всеки, който влага енергия и старание за повече красота в ежедневието, да публикува снимки в събитие на Община Добрич „Добри примери има“ във Фейсбук от 24 април до 1 май. В този период бяха публикувани снимки от 11 градинки и междублокови пространства в различни части на града.

Оказва се, че градинката – победител е предложена от двама съседи. Стефка Иванова написа: „Това е градинката на съседката,за която тя полага грижи вече повече от 15 години“. А, Делян Василев посочи: „За градинката се грижи съседката Дима“.
На второ място е градинката по ул. "Димитър Ковачев" 10, вх. „В“, а третото е за  ул. "Хан Аспарух" 20.
Всички участвали ще получат компост, а отличените три градинки ще получат и разсад за летни цветя. Община Добрич ще се свържи с всеки участник за уточняване на времето и мястото на получаване на наградата. НДТ


 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА НАГРАЖДАВА ТРИ КВАРТАЛНИ ГРАДИНКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди