изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:53 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА

ИЗПЪЛНЕН с много радост и настроение ще е 6 май за съсобственика и управител на в. "Нова добруджанска трибуна" и председател на дамски клуб "Майчина грижа" Сабина Дукова, която има рожден ден. Честит празник от сърце й казваме всички от По-добрият вестник. Пожеланията ни са за здраве, успехи във всяко начинание, сбъднати мечти и късмет! Поводите й за усмивки да са многобройни, а любимите й хора - Йоанна, Митко,Йовка, Мартина, Таня, Виктор, Георги и Светльо, все така да я обичат и да я радват с успехите си!РОЖДЕНИК беше вчера Борис Ковачев - внук на нашата колежка Галя Тодорова. Малкият голям мъж навърши цели две годинки. Рожденият ден беше отбелязан подобаващо - с торта и много подаръци. Макар и с ден закъснение честитим празника на Бобо и му желаем да расте здрав, щастлив и много обичан!
РОЖДЕН ден празнува днес една чаровна и ми-ла дама, приятел на По-добрият вестник - Мариела Иванова. Да е здрава, да успява, да се сбъдват мечтите й! Любимите й хора да изпълват дните й с радост, а малкият й внук Боян да й носи много усмивки и щастие!
В СЪБОТА рожден ден има и адвокат Ненка Александрова. Желаем и здраве, много успехи и доволни клиенти.
ПРАЗНИЧЕН е 6 май и за педагога Александър Алексиев. Здраве, щастие и късмет му желаем в аванс.
РОЖДЕН ДЕН на 7 май празнува добричкият офталмолог д-р Велина Комарева. Пожелаваме й много здраве, сбъднати мечти и доволни пациенти!
РОЖДЕНИЧКА е на 9 май дерматологът д-р Вяра Ангелова. Много здраве, късмет и успехи - в личен и професионален план й пожелаваме от По-добрият вестник!
ИМЕН ДЕН празнува на 6 май Георги Дуков - син на съдружника на По-добрият вестник Димитър Дуков. Екипът на По-добрият вестник го поздравява от сърце с личния му празник! Пожелаваме му много здраве, късмет и професионални успехи. А любимите му хора - съпругата му Таня и прекрасните му деца Мартина и Виктор, много да го обичат и да изпълват дните му с радост и щастие!
ЧЕСТИТ рожден ден в аванс казваме на председателя на неправителствената организация„ХобиС-клуб“ Иван Тодоров който е рожденик на 9 май. Със сигурност, рожденикът ще бъде поздравен от много близки,  приятели и съмишленици. Целият екип на По-добрия вестник го поздравява с лични я му празник. Пожелаваме на г-н Тодоров да се радва на крепко здраве, да е много щастлив и да продължава все така всеотдайно да работи за защита на правата на хората с увреждания.
ПРАЗНИЧЕН  ще е 9 май и за  семейството на нашата колежка и преподавател в СОУ„П. Р. Славейков“ Ивалина Костадинова. Причината е,  че рожденик е най-малкият член на фамилията – Митко. Желаем му да расте жив и здрав, много обичан и щастлив, да играе и да учи с удоволст-вие, да бъде радост и гордост за мама и тати, за баба и дядо.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди