изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:08 EEST
Древнокитайски вибратор от династия Хан, датиращ от 2 век пр.н.е.    
Любопитно Животът във времето на древнокитайската династия Хан, управлявала от 206 г. пр.н.е. до 220 година пр.н.е, както потвърждава археологическа находка (обхванала периода от 1995 до 2011 година), е бил всичко друго, но не и скучен. Нещо повече, китайският народ вероятно е бил наясно от предимствата, които доброто сексуално здраве би могло да предостави.


Именно за "инструментите", способстващи за гореспоменатото добро сексуално здраве ще стане дума в следващите редове на този материал.

И така, откритията, направени в поредица от археологически разкопки в периода между 1995 и 2011 година в околностите на китайската провинция Дзянсу (в района на днешен Шанхай) определено са направили впечатление на учените.

Те ентусиазирано се заели с изследването на 3000-годишните гробници на заможни аристократи, хора от елита и кралски особи. Сред откритите предмети на изкуството, керамика, писоари, гъби за баня, в една от гробниците били намерени добре запазени бронзови вибратори. В съседна гробница на мъж била открита анална тапа, изработена от нефрит. Изследователите били наясно, че нефритът в Древен Китай бил изключително желан материал, годен за изработването дори на „онзи” тип играчки, тъй като древните китайци считали, че красотата и чистотата на естествения материал е в състояние да предотврати духовното и телесното разложение.



Вероятно по този причина минералът е бил използван и за направата на специално "облекло" за свръхбогатия покойник (притежаващ нефритената тапа), създадено от стотици плочици, съшити със златни нишки. Нефритената анална тапа пък се използвала, за да стане невъзможна: „загубата на жизнената енергия Чи” от тялото.

Извън сферата на смъртта, хората, почиващи в гробницата, в която са открити бронзовите фалоси, били доста далеч от разбиранията на своя "задръстен" сънародник в нефритен костюм, които се радвал на своята енергия Чи.



Откритите сред разкопките кухи бронзови артефакти с фалическа форма можели да се носят и от мъже (страдащи от еректилна дисфункция), и от жени по време на секс. В гробницата са намерени и съдове за вино, а това вероятно е още един показател за снизходителното отношение на древните китайци спрямо методите, с които тази изключително духовна нация си осигурявала добро сексуално здраве и удоволствие.   http://history.framar.bg

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт
 


Сходни връзки

Древнокитайски вибратор от династия Хан, датиращ от 2 век пр.н.е. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди