изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:52 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп  ХОРОСКОП ЗА 8 МАЙ /ВИДЕО/










ОВЕН – Днес ще се чувствате в добра форма и мобилизирани, ще дадете повече от себе си, за да се представите подобаващо на делова среща или в друго, интересуващо ви начинание.
ТЕЛЕЦ - Бъдете щедри и дайте израз на обичта и уважението си към другите, радвайте се на любовта си, но не изпадайте в самозаблуди.
БЛИЗНАЦИ - Енергетиката на деня подпомага осъзнаването и намирането на вътрешната свобода и последващото го удовлетворение. Подходящ е и за начало на важни и значими в живота ви дела.
РАК - Много от вас ще преминат забързано през днешния ден, с радост в душата от споделените преживявания. Много очаквания са съсредоточени във вас, за това не се губете в догадки, а действайте.
ЛЪВ - Приемете предизвикателствата, като покажете добронамереното си отношение към новостите в живота. Обективни и целеустремени, започнете делата си, които определяте за важни и неотложни.
ДЕВА - По много от днешните въпроси ще са нужни синхронизираните ви действия с партньорите и колегите, така че, бъдете сговорчиви и добронамерени.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Денят е подходящ за самоусъвършенстване и самопознание, а вникнете ли в недостатъците си, то считайте, че сте постигнали напредък в духовното си развитие.
СКОРПИОН - Бъдете по-смели и разкрийте любовта си, в случай, че до сега сте имали вътрешни задръжки. Енергиите на деня ще ви дадат импулс и ще подсилят желанието ви да споделите чувствата и вълненията си с човека, когото обичате.
СТРЕЛЕЦ - Ново работно място ще подсилва упорството ви да работите всеотдайно, с ясното съзнание, че много хора разчитат на вас, а и на този етап алтернативите не са кой знае колко.
КОЗИРОГ - Съвместните ви участия ще направят изявите ви печеливши, макар и не само в материален план. Сред приятелите ви има хора, с които ви се отрежда заедно да продължите напред, а любовта ще ви се представи в блестяща светлина днес
ВОДОЛЕЙ - С конкретни намерения, прояви и действия ще се преборите със застоя, макар и с цената на повече работа и лишения, но няма да му позволите да определя живота ви.
РИБИ - Развитията, на които сте свидетели през последните дни не само ще ви навеждат на размисъл, но и ще ви насърчат да конкретизирате действията си за справяне с трудностите.


Зодиите, които трябва да стоят далеч една от друга в любовта!

Как реагират зодиите, когато са на зор

Какъв престъпник си според зодията?

Мъжете от кои зодии да избягваме

Еротичен хороскоп за жени

Сексуален хороскоп за жени

От коя зодия са държавите

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди