изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:40 EEST
Тенисисти от Австрия очаровани от новия тенис парк /СНИМКА/    
ТуризъмТенисисти от австрийската провинция Тирол първи имаха възможност от чуждестранните гости да играят на кортовете на новия тенис център във ваканционно селище „Албена“. Те са за първи път у нас и в рамките на една седмица проведоха спаринг мачове помежду си. Десетимата австрийци не скриха възхищението си от базата и настаняването в хотел „Лагуна Гардън“.

Често приятелите по спорт си организират тенис ваканция, която този път избрали да бъде в Албена заради отзвука в Европа, че курортът се утвърждава като добра тенис дестинация. Компанията се събра и за обща снимка за спомен с думите, че догодина отново ще гостуват в курорта ни.
    Припомняме Ви, че през април група от Германия откри сезона на тенис център "Фламинго" в комплекса, като водачът Йоаким Якстат също не скри своите суперлативи от добрите характеристики на кортовете и отношението, което получава. Веднага след лагера неговите възпитаници триумфираха в турнир, а Георг Израелан спечели престижната надпревара от каландара на Тенис Европа в Добрич.
Яна КИРИЛОВА





 


Сходни връзки

Тенисисти от Австрия очаровани от новия тенис парк /СНИМКА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди