изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:22 EET
Слави Трифонов втрещи: Не искам съпруга като Десислава Радева! (виж какво заяви за първата дама на протеста си)    
Новини

Слави Трифонов отново разбуни духовете с типичното си чувство за хумор! Шоумен номер едно Слави Трифонов вече пети ден упорито протестира пред парламента. Хората го аплодират, защото той доказа, че делата са по-важни от думите и празните обещания.



Без значение дали е делник, или празник, Слави Трифонов каза и го направи. Той постави столчето си на жълтите павета и навръх Гергьовден. Макар че мнозина го попитаха защо не си е дал почивка и не празнува.

„Когато искаш нещо, когато се бориш за нещо, няма как да делиш дните на делници и празници. Не може така – днес ще се наям с агнешко, утре ще чакам да ми мине преяждането, а утре ще отида да си отстоявам мнението. Или правиш нещо, или не“, категоричен е Слави Трифонов.

Дългия успя да разсмее присъстващите на протеста днес като призна най-големия си страх. А той бил… да не се ожени никога. „Да, страх ме е, че може и никога да не се оженя. От това май се боя вече най-много. Но те и мама Здравка, и тате Тодор се плашат от това. Какво да се прави… Ако има жена, която ми симпатизира, нека да дойде тук… Да обсъдим“, пошегува се Слави Трифонов.

Следващият въпрос към него беше свързан с първата дама Десислава Радева. Знае се, че съпругата на Румен Радев е работела като секретарка при Слави Трифонов. Затова и въпросът към него беше какво мисли за нея.

„Да, Десислава беше моя секретарка. Много се учудих като разбрах, че е станала съпруга на президента. Но всеки знае себе си. Явно е решила да поеме по друг път и да кове друга съдба. Лично аз не бих си взел жена като нея за съпруга. Бих искал съпругата ми да е по-балкански тип и да ми пази гърба. Но не съм открил такава жена и затова отново съм си сам“, уточни Слави Трифонов. http://www.razkritia.com

 


Сходни връзки

Слави Трифонов втрещи: Не искам съпруга като Десислава Радева! (виж какво заяви за първата дама на протеста си) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди