изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:00 EEST
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МОМЧИЛ И МИХАЕЛА!    
НовиниРепубликанският шампион по шахмат – 11-годишният Момчил Петков и 12-годишната надежда в родния тенис Михаела Йорданова имат шанс да получат стипендия от „Еврофутбол“. Те са сред 84-те млади спортисти на България, които се борят за приза „Спортен талант на публиката“.

Един от тези млади хора ще получи чрез благородния жест на „Еврофутбол“ финансиране  за подготовка, за закупуване на екипировка, участие в състезания или за провеждане на лагери. Победителят ще получи своя символичен чек на специална церемония, датата на която ще бъде обявена допълнително.

За да успее едно от нашите деца, е нужно само да бъдем активни и да подкрепим техния талант. Трябва просто да гласуваме -  до 24.00 часа на 14 май, на http://talanti.eurofootball.bg/vote_2017.php

След като участникът избере своя фаворит за званието „Спортен талант на публиката“ за 2017 г., той трябва да проследи потвърждаващия линк на електронната си поща. Важно условие е, че от един имейл адрес за един участник можете да се гласува само веднъж, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата.

За „Спортен талант на публиката“ за 2017 г. ще бъде обявен този спортист, който е събрал най-много гласове.

Имаме още малко време, за да помогнем на едно от децата, които нееднократно са ни карали да се гордеем, че сме добруджанци! Гласувайте! Това ще Ви отнеме няколко секунди, с които ще дадете шанс на един талантлив млад спортист да се развива и да успява!

НДТ
Начало на формуляра

Край на формуляра
 


Сходни връзки

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МОМЧИЛ И МИХАЕЛА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди