изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:22 EEST
ОПАШКИ ПРЕД КАТ    
Ред и сигурностПричината е недостигът на служители, коментира началникът на пътна полиция Жулиян Минев

Поне ден-два отнема регистрацията на кола в КАТ-Добрич алармираха граждани. Всяка сутрин има огромни опашки и немалко от чакащите на тях не успяват да регистрират автомобила си същия ден.
„Всички гишета в КАТ-Пътна полиция са с по един човек, тъй като има незаети места в щата. Очаква се да бъдат обявени конкурси за вакантните места, но не се знае кога те ще бъдат заети. Още повече, че новите служители ще трябва да бъдат обучени”, обясни началникът на КАТ – Пътна полиция Жулиян Минев. Той каза, че има уверение от ръководството на областната дирекция на МВР, че ще се задейства процедурата за наемане на служители за Пътна полиция.
Докато щатът бъде запълнен обаче, очевидно, ще има опашки пред КАТ. Сутрин – към 7,30 часа, пред службата има между 50 и 70 чакащи. Много от тях чакат от много по-рано. Повече от 80 души на ден обаче служителите трудно могат да обслужат. Така, всеки ден поне 20 клиенти се отлагат за следващия и за тях одисеята по регистрацията на автомобил продължава поне два дни.
„Разбирам негодуванието на клиентите, но нищо не мога да направя. Трудно е, при условие, че има недостиг от служители”, коментира Минев. По думите му, проблемът ще се задълбочи, тъй като предстои пенсиониране на служителка, а идва и времето за отпуски през лятото.  НДТ
 


Сходни връзки

ОПАШКИ ПРЕД КАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди