изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:38 EEST
НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЦА В ОБЛАСТТА Е ПРЕДИМНО У ДОМА    
НовиниСлучаите на деца, претърпели насилие, в област Добрич касаят предимно домашно насилие. Няма информация за тежки инциденти в учебните заведения, съобщи директорът на Регионалната дирекция „Социално подпомагане” Ирена Баирова.

Най-тежкият случай е от началото на тази година, когато в Кардам 61-годишният Костадин Д. изтезава, нанесе телесна повреда и отправи закана за убийство на 9-годишно дете. Пострадалото момченце е дете на бездомна майка с две деца, която живеела на семейни начала в дома на насилника.
На 23 януари 2017 г. обвиняемият нанесъл побой с ритници и юмруци на 9-годишния А. В. Вследствие на побоя детето получило контузии, отоци и кръвонасядания по главата, сътресение на мозъка, разкъсно-контузни рани на лигавицата на горната устна и на дланите, както и други увреждания, които обусловили временно разстройство на здравето, неопасно за живота на момченцето. Според наблюдаващия досъдебното производство районен прокурор, престъплението е извършено по начин, особено мъчителен за пострадалото момче и с особена жестокост.
По време на побоя 61-годишният Костадин отправил и закани за убийство на 9-годишното дете и го изтезавал, като му нанесъл множество удари с ръце и крака по главата и тялото. Така той причинил на момчето силни физически болки и психическо страдание. НДТ


 


Сходни връзки

НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЦА В ОБЛАСТТА Е ПРЕДИМНО У ДОМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди