изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:54 EET
Назначени са заместник-министри в пет министерства    
НовиниСофия. Премиерът Бойко Борисов подписа заповеди за назначаването на осем заместник-министри. Предложенията са на съответните министри. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

В Министерството на отбраната заместник-министър става Атанас Запрянов, който заемаше същия пост от юли 2016 г. до януари 2017 г. За заместник-министър е назначен и Анатолий Величков – депутат в 37-ото и 38-ото Народно събрание, член на Комисията по външна политика, който от 2002 г. работи в ПОК „Съгласие“
В Министерството на вътрешните работи на поста заместник-министър се връща Красимир Ципов, който заемаше длъжността и в предходното правителство с премиер Бойко Борисов. Стефан Балабанов също става заместник-министър в МВР. От 2011 г. той е заместник-кмет на община Пещера. Бил е и началник сектор „Криминална полиция“ в ОДМВР – Пазарджик и началник РПУ в Пещера.
Евгени Стоянов става заместник-министър на правосъдието. Той е бил прокурор в Софийска градска прокуратура, а от 2016 г. е съдия в Административен съд София-град.
Заместник-министри на здравеопазването стават Стоил Апостолов и Лидия Нейчева. Апостолов е завършил Медицинския университет в Пловдив –специалист по „Анестезиология и реанимация“. Работил е и като управител в лечебни заведения в Пещера, Пазарджик, Бургас. Лидия Нейчева е заемала поста на заместник-министър на здравеопазването за различни периоди през 2013 г. и 2014 г.
Габриела Козарева е назначена за заместник-министър на младежта и спорта. От 2015 г. тя е директор на дирекция „Спортна инфраструктура и управление на държавното участие“ в министерството. Завършила е Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, магистър по право.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Назначени са заместник-министри в пет министерства | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди