изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:42 EET
Албена отново е част от националната верига на таблоиграчите    
Туризъм За втора поред година Албена е част от националната верига по спортна табла за купата на Пломари. Турнето на таблоиграчите започва на 17 – ти май в София и по традиция ще приключи с грандиозен финал на 8 -ми септември, отново в столицата. В календара са включени турнири в Пловдив, Сандански, Плевен, Самоков и Албена. Ваканционното селище ще приеме таблоиграчите от цялата страна на 24 – ти август.

Феновете на една от най – популярните игри у дома и на плажа са избрали датата не случайно. Те са пожелали да празнуват 48-мия рожден ден на комплекса, както и да отбележат една година от рекорда, с който Албена и Пломари влязоха в Книгата на Световните рекорди на Гинес за най – много таблоиграчи на едно място в рамките на час. Резервации за настаняване за тазгодишния турнир могат да бъдат направени чрез сектор "Спорт" в Албена на имейл sport@albena.bg. За настроението на всички присъстващи отново ще се грижи Димитър Туджаров - Шкумбата. Голямата награда ще бъде петдневна почивка за двама на база ол инклузив в Гърция през септември.



КАЛЕНДАР ЗА 2017 Г.

София - 17 май
Пловдив - 31 май
Сандански - 1 юни
Плевен - 14 юни
Самоков - 18 август
Албена - 24 август
София - финал 8 септември

Яна КИРИЛОВА

 


Сходни връзки

Албена отново е част от националната верига на таблоиграчите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди