изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:11 EET
МЛАДЕЖИ УПРАВЛЯВАХА ГЕН. ТОШЕВО ЗА ДЕН    
Общество И през тази година Община Генерал Тошево не изневери на традицията по случай 9 май – Ден на Европа и на победата срещу фашизма, да се превърне в Ден на младежкото самоуправление. От няколко години, на този ден местата на кметския екип и всички ръководни длъжности в администрацията се заемат от младежи – представители на Общинския младежки съвет в Генерал Тошево.

Рано сутринта кметът на Общината Валентин Димитров прие официално Живомир Милчев, който пое функциите на градоначалника за един ден. Младежът представи своя екип, който беше предварително разпределени по останалите ръководни длъжности в администрацията. По време на работния си ден, младите управленци от Общински младежки съвет имаха възможността да се запознаят отблизо с работата на служителите от администрацията и да научат повече за дейностите, които общината реализира при управлението на публичните ресурси. Малко преди обед, новият кметски екип поднесе цветя на паметника на загиналите във войните по случай 9 май, след което раздаде хранителни пакети на ветерани от Втората световна война, които живеят на територията на Община Генерал Тошево.
В края на деня младежите направиха цялостен отчет на работата си и реализираните инициативи. НДТ
 


Сходни връзки

МЛАДЕЖИ УПРАВЛЯВАХА ГЕН. ТОШЕВО ЗА ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди