изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:56 EEST
ПОД ПРИКРИТИЕ…    
Коментари  Два дни многострадалната, по-скоро аналната българска телевизионна журналистика, лудна да грачи срещу футболните фенове. Били прикритие на банди убийци, насилници и изнудвачи… Нещо като ятаци на престъпници. Очевидно е, че все още аналетата не са получили поредния хонорар, за да обявят феновете за подмолна организирана прокомунистическа групировка, имаща за цел да отклони България от евроатлантическата й цел на просперираща либерална демократична държава.
Как само ги редя, а?



Такъв е животът!
Доколкото знам, футболни фенове са президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, експремиерът и експредседател на Народното събрание Огнян Герджиков, депутати, съдии, прокурори, бизнесмени, собственици на медии, лекари, офицери, инженери, компютърни специалисти…
Изводът?
Та ние сме били еталон за мафиотска държава. Сицилианската мафия червени репички да яде… Руската мафия червени домати да гълта… Ал кайда с червени кренвирши дупето си да бърше…
В училище ни учеха как нашите прадеди под прикритие с тръстика в устата и потопени в блатата чакали врага. После се вдигали освирепели с пиявици по лицата и слабините си и смазвали византийски враг.
Под прикритието на нощта хан Крум на 26 юли 811 година /петък срещу събота/ организирал най-страшния български съботник и във Върбишкия проход убил византийския император Никифор. И без разрешението на Българския хелзинкски комитет „„Като отрязал главата на Никифора, пише летописецът, Крум очистил черепа и го обковал отвън със сребро, с гордост карал славянските князе да пият.“
Под прикритието на опълченците на Шипка, руската армия взела стратегическо предимство над османската и взела, че освободила България от турско робство. И така прекъснала нашата евроинтеграция през Босфора.
Под прикритието на мечтата за обединение, на 6 септември 1885 година, без да пита Москва, Вашингтон, Берлин, Париж, Виена, та дори и митичния Брюксел, българският народ извършва антиевропейското престъпление и обединява Княжество България с Източна Румелия.
Господи, добре че е нямало тогава анална телевизионна журналистика!...
Под прикритието на идеи за могъща Родина, за справедливост, за Велика България фашисти, комунисти, земеделци, народняци и какви ли още не са рязали глави, убивали деца, изнасилвали жени, заточавали семейства, осъждали на смърт и какво ли още не са правили на тази педя райска земя, която всички наричаме наше Отечество.
Под прикритието на „Последен валс“ и идиотското „Кой не скача е червен“ беше разграбена , осквернена и разрушена цяла държава, която се нуждаеше от умен преход от една към друга икономическа и политическа система с надграждане на всичко добро, направено от български народ. От същия този народ, който без прикритие казва на управляващи и неуправляващи: - Мамка ви, махаме се, стойте си в това блато с масурите отпред и отзад… Не ви искаме!..
И, опааа… Три милиона българи вече ги няма в България! И не искат да се върнат! И се прикриват в други държави, където без прикритието на политици и анална журналистика успяват да свържат двата края, да живеят по-добре, по-сигурно, дори да успеят да се издигнат в обществото като добри бизнесмени, добри специалисти, добри творци, добри най-обикновени работници….
Такъв е животът!
Нашата анална телевизионна журналистика продължава да търси всеки ден сензации… под прикритието на чуждоземни хонорари и подхвърлени мръвки на политически отрепки.
Днес са виновни футболните фенове. Виновни бяха редови полицаи, редови съдии, редови лекари, редови учители, редови майки с деца, редови пенсионери…
Анална телевизионна журналистика…
Такъв е животът!
Димитър ДУКОВ
 


Сходни връзки

ПОД ПРИКРИТИЕ… | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди