изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:57 EET
Вижте какво ви очаква това лято според зодията    
Хороскоп Въпреки променливите температури лято 2018 е съвсем близо и скоро ще започнем да стягаме багажа за морето. Големият въпрос обаче, е какво чака всяка една зодия през това лято. За кого ще има приятни емоции, любов, и страхотно лято, и за кого този сезон няма да е сред най-приятните.


ОВЕН

Овните чакат лятото с нетърпение. Но ако само знаеха какво ги очаква нямаше да бързат толкова. Още в самото начало на лятото ще приключите дълга връзка и точно в разгара на сезона, когато всички дивеят по щури купони на вас няма да ви се живее особено много. Необвързаните представители на знака няма да успеят да открият любовта и ще прекарат топлите дни във вайкане, за това колко са самотни. Като цяло това няма да е най-добрия период от годината за овните, особено що се отнася до любовта.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви незабравими, изпълнени с много емоции топли дни. Ще пътувате и ще посетите много нови места. Ще се запознаете с интересни хора. Ще пробвате много нови занимания, ще придобиете нови умения. Това лято ще е незабравимо. Предстоят страхотни дни отдайте им се и гребете с пълни шепи от удоволствията, които ви предлага живота.

БЛИЗНАЦИ

Любов, любов и пак любов… така най-точно можем да опишем лятото, което очаква близнаците. Слънце, море и пак любов. Почивка, приятна компания, романтика… Ще срещнете човек, с когото може би вече сте се запознали, но все още не познавате добре. За някой от представителите на зодията този човек може да се окаже любовта на живота им. Лятото ще е страхотно за вас, отпуснете се и се забавлявайте.

РАК 

Това лято няма да ви изкара много от рутината на ежедневието. Ще почивате на обичайни за вас местенца, ще сте с обичайното ви обкръжение от приятели и близки. Нищо ново под слънцето, но това не означава, че ще ви е зле. Очаква ви едно спокойно лято.

ЛЪВ

Това лято лъвовете ще са най-работната зодия. Дори и през отпускарските дни ще си поработите, но това не бива да ви отчайва, защото работата ви ще бъде възнаградена, някои от представителите на знака ще се издигнат в службата. Това, че ще работите съвсем не означава, че яма да видите слънцето. Ще посетите приятни местенца с любими ваши хора. А за някои от лъвовете предстои и сватба точно в разгара на сезона.

ДЕВА

Някои деви ще се радват на огромен късмет това лято. Не подценявайте късмета си, дори и в момента да не осъзнавате какво всъщност ви дава съдбата, то знайте, че животът определено е благосклонен към вас. Това лято ще си изкарате страхотно в шумни компании, страхотни купони. Що се отнася до любовта, лятото не е момента. Изчакайте, всяко нещо с времето си.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ

Това лято ще пробвате много нови и екстремни неща. Ще опитате от всяко изкушение, което ви предлага живота. Съвсем скоро ви очаква нова и продължителна връзка, която ще ви припомни какво са компромисите и колко условности има, за да може една двойка да издържи дълго време заедно. Единствено  от вас зависи дали тази връзка ще бъде кратка или завинаги. Това лято ще сбъднете доста свои мечти.

СКОРПИОН

Още повече сбъднати мечти Лято 2017 ще бъде запомнящо се. Пътуване, ново занимание, хоби ще са причината да се запознаете с някой много вълнуващ човек, с когото ще започнете връзка. Всеки човек има една голяма любов в живота си и вие съвсем скоро ще срещнете вашата. Не се страхувайте, той няма да ви нарани, ще ви даде най-хубавото време, което някога сте имали. Чакат ви дни изпълнени с романтика, страст и страхотно лятно настроение.

СТРЕЛЕЦ

Това лято няма да се различава много от линията, която следвате. Погрижете се за здравето си. Най-големият ви успех през това лято ще бъде постигането на вътрешен мир, който отдавна търсите. Вече ще спите по спокойни и ще се събуждате щастливи и готови за новия ден, а светът ще изглежда едно прекрасно място.

КОЗИРОГ

Дивашки, щури купони, нощни запой… от това лято козирозите няма да имат много спомени. Но за сметка на това ще ви бъде много весело, няма да искате отпуската да свършва. Отпуснете се, забравете за проблемите и се отдайте на купона, а като свърши лятото ще мислите за всичко което трябва да свършите.

ВОДОЛЕЙ

Това лято ви е приготвило толкова много изненади. Очаква ви от всичко по-малко, и хубаво и лошо. Лятото ще започне страхотно. Тези от вас, които дълго планират да се сдобият с ново жилище най-после ще осъществят плановете си. Очакват ви страхотни дни в новия ви дом. Ваканцията ви ще премине спокойно. Тази година тя няма да бъде много дълга, защото трябва да пестите за обзавеждане на новия дом. Тези от вас, които имат дълги връзки за съжаление в края на това лято ще ги приключат. Раздялата ще е болезнена за вас, но не се отчайвайте няма да мине дълго време и ще откриете нова любов.

РИБИ

Най-голямото щастие идва от споделената любов, на която съвсем скоро ще може да се порадвате от сърце. Прекрасни дни ви очакват. Ще посетите места, за които отдавна бленувате. Не отказвайте покана за екскурзия от приятели, въпреки финансите. Живейте на макс това лято, а през зимата ще пестите.

https://dcnews.bg

 


Сходни връзки

Вижте какво ви очаква това лято според зодията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди