изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:38 EET
БЕЗПЛАТЕН ПОЛЕТ С ДРОН И ТОПЛОВЪЗДУШЕН БАЛОН – САМО УТРЕ И САМО В АЛБЕНА!    
Новини Утре е Национален ден на дрона! По-конкретно, 13 май /събота/ е денят, на който е насрочено вече ежегодното мероприятие на Българската дрон асоциация – Втори Дрон Фест в традиционно най-добрия български курорт Албена. След миналогодишния фурор организаторите са си поставили високи цели и възнамеряват да превърнат събитието в предизвикателство за пилотите и в празник за сетивата за зрителите. Откриването на фестивала е насрочено за утре - 13 май, събота, от 10 ч., когато ще бъде дадено начало на състезателните дрон игри.

Отново са осигурени напълно безплатни полети с дронове за зрители ентусиасти - от 10 ч. до 16 ч., на плаж Ганвие, записването, за които става на място. В сайта на фестивала – www.dronefestbg.com - е публикувана и пълната програма, предвидена от организаторите.

Атрактивни игри с дронове, новаторски и смели атракции като сервиране на напитки с дронове и разпръскване на конфети от въздуха и безплатни полети с публиката ще забавляват посетителите. Състезателен елемент от фестивала е и изготвяне на отборно въздушно видео на комплекс Албена. Най-добрият филм ще бъде отличен на церемонията по награждаване в неделя от 10.30 часа, а неговият автор ще бъде изненадан със специална награда, осигурена от Албена.
Тази година обаче организаторите провеждат и специална томбола за зрителите, регистрирали се на 13 май. Осем души ще могат да спечелят напълно безплатен полет с топловъздушен балон! Победителите ще могат още същия ден да полетят над златните плажове на Албена.
Много настроение ще предизвика и предвиденият конкурс Мис и Мистър Дрон, които ще бъдат избрани от посетителите, регистрирали се на място или в сайта. Победителите могат да се подготвят за интересни награди, осигурени от съорганизаторите на събитието!
Вечерта участниците и зрителите ще могат да се насладят на диджей парти, огнено шоу и фойерверки от 22 ч., отново на плаж Ганвие.
Определено ви очаква интересен, емоционален ден на плаж Ганвие в курорта Албена! Не пропускайте – 13 май, събота, 10 ч.!
Българската Дрон Асоциация и нейните спонсори - к.к. Албена, Виваком, Fashion Supreme, Algida, Luxardo, Джеронимо и в-к „Нова Добруджанска Трибуна“, Ви очакват с нетърпение!

Подробности
На 13 май, събота, ние - Българската Дрон Асоциация, с помощта на нашите официални спонсори – к.к Албена, Виваком, Fashion Supreme, Algida, Luxardo, Джеронимо и в-к Нова Добруджанска Трибуна, провеждаме своя Втори Дрон Фест в традиционно най-добрия курорт Албена. НО тази година сме подготвени да отделим повече внимание не на машината, а на човека с машината!
Ще бъдем поласкани, ако вземете участие в организирания от нас конкурс Мис и Мистър Дрон Фест!
Подготвили сме за участниците 3 интересни и предизвикателни тура:
1 тур: Представете себе си и ни очаровайте със своята личност с кратко дефиле и разказ за Вашето любимо хоби!
2 тур: Покажете ни колко сте изобретателни, авантюристични и фотогенични като измислите най-интересната поза или дейност, която ние ще заснемем от въздуха!
3 тур: Нашите специалисти ще ви научат с експресен курс как да управлявате дрон. Покажете ни кой от Вас ще успее да премине успешно първото предизвикателство на излитане и кацане!
Победителите ще бъдат избрани от очарователно, добронамерено и забавно жури, в което сме представители на Виваком, Българската Дрон Асоциация, Algida и Luxardo. Разбира се и наградите можете да очаквате от нас. Победителите, нашите Мис и Мистър Дрон Фест, ще получат като награда и национална слава – те ще бъдат Лицата на Българската Дрон Асоциация за 2017 – 2018 година!
Мястото и времето на събитието са: 13 май, събота, к.к. Албена, плаж Ганвие, 15:00 часа!
Ако желаете това да бъдете Вие – моля свържете се с нас още сега!
Тел: 0887 377 887 Йоанна Дукова
Ако пък желаете да участвате, но вече е събота сутринта – заповядайте и се регистрирайте на място: к.к. Албена, плаж Ганвие! Очакваме Ви!
 


Сходни връзки

БЕЗПЛАТЕН ПОЛЕТ С ДРОН И ТОПЛОВЪЗДУШЕН БАЛОН – САМО УТРЕ И САМО В АЛБЕНА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди