изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:41 EEST
НАЙ-ДОБРИТЕ ДРИФТЪРИ С ШОУ В ЦЕНТЪРА    
НовиниЗа първи път ще се проведе Хит кар Добрич дрифт шоу, съобщиха от Общината, с чиято подкрепа то ще се реализира. В шоуто, което ще започне в 20,30 часа на 20 май на площад "Демокрация", ще участват 10 от най-добрите дрифтъри в България. Сред тях и местната звезда – Стефан Стефанов, който е шампион на България за 2015 г. и на Румъния за 2016 г.  Към 10-те автомобила, ще се присъединят и двама от най-известните стънтъри.

Целта на шоуто е да покаже, че атрактивните изпълнения се организират по правилата с обезопасени места за зрители, с наличието на линейка и полиция. Друга цел, която си поставя шоуто е да покаже на децата, че за да се наричаш автомобилен състезател, не е достатъчно само да се качиш на бърза кола и да даваш газ. Изисква се интелект, дисциплина, работа в екип, физическа подготовка и много други, посочват организаторите. Затова те са подготвили и забавления с децата през деня, които ще стартират в 13 ч.
Децата ще са разделени в 4 възрастови групи: момичета от 10 до 14 г; момчета от 10 до 14 г. момичета от 14 до 18 г. и момчета от 14 до 18 г.
Общо 30 деца ще спечелят възможността да се возят в колите на дрифтърите, вечерта по време на шоуто. Победителите ще бъдат определени от игрите през деня. НДТ
 


Сходни връзки

НАЙ-ДОБРИТЕ ДРИФТЪРИ С ШОУ В ЦЕНТЪРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди