изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:58 EEST
ЧЕТИРИМА ДЕПУТАТИ ОТ ОБЛАСТТА В ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ    
ПарламентНародните представители от Добрич намериха място в състава на девет от общо 23 парламентарни комисии, става ясно от сайта на Народното събрание.

Най-голямо представителство областта има в комисията по земеделието и храните. Четирима от нейния състав са от Добрич. Зам.-председател е Йордан Апостолов Апостолов, бизнесмен от Добрич, който влезе в парламента от бургаската листа на Обединени патриоти. Членове на комисията са Даниел Петков Йорданов /БСП/ и Живко Иванов Мартинов /ГЕРБ/, както и Кръстина Николова Таскова, която бе водач на листата на Воля в Добрич, но влезе в парламента от Стара Загора.
В Комисията по външна политика зам.-председател е Пламен Иванов Манушев /ГЕРБ/. Той е и член на комисията по отбрана. Eдинственото председателско място за депутат от Добрич е това на комисията по труда, социалната и демографската политика, където начело е Хасан Ахмед Адемов /ДПС/.
В ПК по бюджет и финанси членове са Йордан Апостолов Апостолов и Кръстина Николова Таскова.
Красимир Христов Янков /БСП/ е член на ПК по вътрешна сигурност и обществен ред.
Йордан Илиев Йорданов /Обединени патриоти/ е член на комисиите по образованието и науката и по въпросите на децата, младежта и спорта. В ПК по околната среда и водите влизат Даниел Петков Йорданов и Живко Иванов Мартинов.  НДТ


 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА ДЕПУТАТИ ОТ ОБЛАСТТА В ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди