изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:10 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ ЗАПАЗИ ПРЕДНИНАТА СИ ОТ 8 ТОЧКИ ПРЕД ДОБРУДЖА    
СпортОтборите на Добруджа и Черноморец (Балчик) завършиха 0:0 в дербито на 30-ия кръг в Североизточната трета футболна лига. Мачът на стадион "Дружба" се игра пред около 500 зрители и бе пряк сблъсък за първото място в групата, което дава виза за завръщане в професионалния футбол. Срещата бе наблюдавана от кметовете на Добрич и Балчик - Йордан Йорданов и Николай Ангелов, а на трибуните бяха и доста бивши състезатели на Добруджа от времето, когато «жълто-зелените» играеха в «А» група.

Равенството запази аванса на тима от Белия град от осем точки пред добричлии три кръга преди края. Така още на 17 май - сряда, балчиклии могат да си гарантират първото място и на теория в мача си с русенския Локомотив у дома. До края на първенството Черноморец има два, а Добруджа – три мача. Като се има предвид, че от началото на шампионата момчетата на Георги Иванов-Геша не са допуснали нито една загуба, изглежда невъзможно те да изпуснат лидерската позиция.
Що се отнася до мача на стадион «Дружба», двата отбора не успяха да зарадват публиката със зрелища игра. Топката се разиграваше предимно в централната част на терена, а головите положения пред двете врати бяха изключително малко. През първото полувреме добруджанци не създадоха нищо запомнящо се. Гостите организираха няколко добри атаки, но грешаха в завършващата фаза и също не успяха да затруднят сериозно вратаря Злати Златев. След почивката „жълто-зелените” вдигнаха темпото и установиха териториално надмощие, но нападателите рядко излизаха на стрелкови позиции. Тодор Колев бе близо до отбелязването на скъпоценния гол в 80-ата минута, но от десетина метра прати топката над вратата. В последните минути топката почти не излизаше от половината на гостите, но те се бранеха организирано и в крайна сметка постигнаха това, за което бяха дошли – запазиха преднината си пред Добруджа и на практика си гарантираха първото място в крайното класиране.
https://www.facebook.com


 


Сходни връзки

ЧЕРНОМОРЕЦ ЗАПАЗИ ПРЕДНИНАТА СИ ОТ 8 ТОЧКИ ПРЕД ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди