изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:08 EEST
БАРСЕЛОНА ОБМИСЛЯ ОФЕРТА ЗА ЙОЗИЛ    
Спорт

Халфът на Арсенал Месут Йозил е вариант за лятната селекция на Барселона, твърди испанското издание "Дон Балон". Германецът има договор само за още една година с "артилеристите" и тепърва ще стане ясно дали е склонен да преподпише, но преговорите между двете страни се бавят. В същото време каталунците вече се оглеждат за заместник на Андрес Иниеста и една от възможностите е да вземат именно Йозил.



На "Камп Ноу" вярват, че играчът има интерес към подобен трансфер, независимо че преди време носи екипа на вечния враг Реал (Мадрид). Евентуален проблем обаче може да изникне от факта, че Барса иска да вземе и десния бек на Арсенал Ектор Белерин, а лондончани може и да не са склонни да се разделят с двама основни играчи в рамките на един трансферен прозорец.

Турският национал Арда Туран пък може да напусне Барселона още след края на сезона, защото така и не оправдава големите очаквания, с които пристигна на “Камп Ноу”, съобщава Mundo Deportivo. Каталунският клуб извади повече от 30 милиона евро за правата му през лятото на 2015 година, когато той пристигна от Атлетико (Мадрид) и трябваше моментално да бъде алтернатива както на Андрес Иниеста, така и на Неймар, но това така и не се случи и рядко треньорското ръководство получава качествени минути в отговор на вота на доверие, който гласува на Арда.

Арда вече отхвърли една трансферна оферта от Китай, а в последните седмици е свързван с Арсенал и Интер, a дори се заговори и за възможност, при която полузащитникът може да се завърне в родния си клуб Галатасарай. С оглед на нестабилното му представяне от Барселона вече се оглеждат за потенциални заместници на 30-годишния турчин, който до момента е изиграл общо 55 мача за отбора във всички турнири.

Според местното издание каталунците са хвърлили око на Бернардо Силва от Монако, но приоритет е по-опитен футболист, който няма да се нуждае от време, за да пасне в системата, а като такива са посочени Витоло от Севиля, Марко Ройс от Борусия (Дортмунд) и Анхел Ди Мария (Пари Сен Жермен). Договорът на Арда с Барселона изтича през 2020 година.

 


Сходни връзки

БАРСЕЛОНА ОБМИСЛЯ ОФЕРТА ЗА ЙОЗИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди