изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:40 EEST
КИНА ДРАГНЕВА БЕ ОТЛИЧЕНА ЗА ПРИНОСА СИ В ЯСЛЕНОТО ДЕЛО У НАС /СНИМКА/    
ОбразованиеДиректорът на детска ясла „Пролет“ в Добрич Кина Драгнева получи приз и грамота за принос в ясленото дело в присъствието на здравния министър проф. Николай Петров. Отличието й бе връчено от председателя на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи Милка Василева, сподели тя.


Награждаването бе по време на тържествена церемония на съсловната организация на професионалистите по здравни грижи по повод 12 май – професионалния им празник и Международен ден на сестринството. Сред гостите бе и председателят на парламентарната комисия по здравеопазване д-р Даниела Дариткова.
„Много съм развълнувана. Това е признание за моя труд, който никога не съм жалила“, сподели след награждаването Кина Драгнева. Тя подчерта, че целият й трудов път е преминал именно в сферата на ясленото дело – от 1978 годна до днес. През 1983 г. е била наградена със званието „Отличник“ на Министерството на народното здраве, като признание за труда и ентусиазма й.
Хиляди деца са израснали под нейните грижи. Детската ясла в Добрич вече посещават и техните деца. НДТ
 


Сходни връзки

КИНА ДРАГНЕВА БЕ ОТЛИЧЕНА ЗА ПРИНОСА СИ В ЯСЛЕНОТО ДЕЛО У НАС /СНИМКА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди