изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:12 EEST
СЕВЕРНА КОРЕЯ – ЛЮПИЛНЯ НА ВИРУСИ…    
Коментари Медиите по света палнаха фитила на нова бомба. Експерти от различни страни на света съобщавали че разрушителният компютърен вирус WannaCry съдържал елементи на кода, с помощта на който КНДР през 2014 г. успешно атакувала сайт на Sony Pictures като отмъщение за направения от нея филм за покушението на севернокорейския лидер Ким Чен.
Впрочем, българската анална журналистика първо се усъмни, че вирусът е руски, но после коригира мерника си към КНДР, защото Чичко-Паричко им даде нова насока.


Сега е модно КНДР да е виновна за всичко. Модата мина през Чили, Югославия, Либия, Ирак, Сирия, Русия… Моето поколение помни и модната линия на Корея и Виетнам, на Чичо Сам, на Щраус…
Такъв е животът!
Различни дизайнери, различна модна линия.
Аз съм удивен от слепотата на българската разследваща журналистика как не е заловила още севернокореец да пуска уран във водоизточниците на Хасково и Велинград.
На пък от Добрич към Албена видях как двама севернокорейци с кирки посред нощ копаят дупки по шосето и сеят тикви в тях. Има експерти, които припознават тези дупки с ямите по пътищата Добрич-Варна и Добрич-Балчик. Фактите говорят, че цял милион севернокорейци вечер се телепортират от Пхенян в България с кирки и копаят ли по улици и магистрали, копаят като луди и после Лиляна Павлова била виновна за непроходимите пътища.
Специален невидим отряд от севернокорейци пък вечер пренася на гръб през границата ни с Турция бежанци от Сирия, Ирак, Афганистан…
Севернокорейски хакери взели, та хакнали пенсионния ни фонд и така го нахакали, че днес и да работиш, и да не работиш вземаш 200 лева пенсия. С тази чудовищно голяма сума българските пенсионери щели да организират под севернокорейски диктат анонимни отряди за сваляне на третото правителство на Бойко Борисов. Целта била военен пенсионерски преврат и установяване на прокорейски комунистически режим с концентрационни лагери за демократите в изоставените животновъдни комплекси в Добричка област – в Бранище, Орляк, Козлодуйци и т.н.
По телепатичен начин севернокорейски специалисти в момента разрушавали стройните системи на българското образование и здравеопазване, като бъркали в мозъците на министри, заместник-министри и други висши чиновници.
Експерти, пожелали анонимност, разчели кодове на севернокорейски специалисти, които разстройвали от разстояние българските депутати и ги принуждавали толкова често да ходят в тоалетната, че да не могат ефективно да участват в работата на Народното събрание.
Има съмнения, дори научно доказани, но дълбоко засекретени, че в момента КНДР е създала ужасен вирус, който изменя генетиката на сперматозоидите на младите българи дотолкова, че скоро у нас ще започнат да се раждат жълтурчета с дръпнати очички. Патриотите в правителството се колебаят да реагират ли, или не, защото така пък щял да се реши демографският проблем на България. Все пак решаващата дума щял да има американският посланик, защото европейските чиновници били меки китки за провеждане на твърда политика за размножаване на българите.
Най-страшен, според аналната журналистика, бил нов севернокорейски вирус, който щял да намали цените на тока, на водата, на хранителните продукти, на винетките, щял да направи безплатно здравеопазването и образованието, щял дори да ликвидира частните съдии-изпълнители и така щял да унищожи България на българите и щял да я превърне в България на корейците.
Боже, пази България от севернокорейските вируси!
Такъв е животът!

Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

СЕВЕРНА КОРЕЯ – ЛЮПИЛНЯ НА ВИРУСИ… | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди