изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:16 EEST
СВЕТОВЕН ДЕН НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО УТРЕ    
НовиниОбщина Добрич  кани гражданите да се включат  в Световния ден на предизвикателството, който ще се проведе на 17 май, съобщават от общинската администрация. Проявата се организира съвместно с общинското предприятие „Спортни имоти“.

Стартът  на проявата ще бъде даден в 10.00 ч. пред спортна зала „Добротица“. Всички желаещи ще могат да изминат маршрут за пешеходен туризъм по алеите на спортен комплекс „Простор“, достъпен за всички, независимо от пол и възраст, уверяват организаторите.
Инициативата няма състезателен характер, а цели в този ден всички да се включат в спортно занимание или конкретна физическа активност поне 15 минути без прекъсване. За участниците в спортния празник, в който няма победители и победени е предвидена томбола, в която с предварително попълнен талон  може да участва всеки. Наградите – тениски и спортни пособия са  осигурени от Българска асоциация „Спорт за всички“ и  Община Добрич.
Световният ден на предизвикателството е най-голямата проява от програмата на Международната асоциация „Спорт за всички“ /ТАФИСА/, която се провежда ежегодно от 1983 г. през май в над 100 страни на всички континенти. НДТ
 


Сходни връзки

СВЕТОВЕН ДЕН НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО УТРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди