изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:17 EEST
ЧЕТИРИМА УЧИТЕЛИ С НАГРАДИ „НЕОФИТ РИЛСКИ“    
ОбразованиеЧетирима педагози от област Добрич са сред носителите на най-високото отличие на Министерството на образованието и науката - приза „Неофит Рилски".

Тази година със заповед на министъра на образованието Красимир Вълчев награда се присъжда на Светлана Николова – старши учител по история и география в ОУ ”Панайот Волов” в Добрич, Даринка Андонова – старши учител по английски език в СУ ”Димитър Талев” в Добрич, Анна Костадинова – заместник-директор на СУ ”П. Р. Славейков” в Добрич и Стефка Стефанова – старши учител по БЕЛ в ОУ ”Йордан Йовково” в Каварна.
Отличията ще бъдат получени утре в министерството от началника на Регионалното управление по образование Жоро Тошков, който ще ги връчи на отличените.
 Ежегодните награди „Неофит Рилски“ се присъждат от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието за дългогодишната им цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета и приноса им в развитието на образователното дело в България. Отличените са номинирани по предложение на учителските колективи, в които работят, или по предложение на социалните партньори. НДТ
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА УЧИТЕЛИ С НАГРАДИ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди