изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:46 EEST
НАД 6 300 ЛЕВА ДАРИХА ДОБРИ ХОРА ЗА МАРТИ    
Общество Над 6 300 лева бяха събрани на благотворителния концерт в подкрепа на Марти миналата вечер, който бе със специалното участие на поп звездата Миро. Зала "Добрич" се препълни с хора с добри сърца, които дойдоха, за да помогнат за лечението на 7-годишния Мартин Петров. В началото Албена Бонева - председател на фондация "Ръка за помощ", организатор на концерта, благодари на всички за подкрепата.


Концертът започна с изпълнение на Танц на ангелите, изпълнен от малчугани от детска градина "Радост", която посещава и Марти. На сцената се изявиха Християна Дънкова, Мишел Страмински, Александър Танев, таланти от студио за поп-рок певци "Сарандев" при общински младежки център „Захари Стоянов”, от училището по изкуства "Климент Охридски", ученици от ЕГ "Гео Милев", танцьори от студио за съвременни танци "Палитра" и спортен клуб "Алексия". Сред дошлите да подкрепят Марта бе и кметът на Добрич Йордан Йорданов и представители на екипа му.

„Благодаря Ви, че дойдохте! Благодаря за това, че сме заедно, като едно семейство, за да направим така, че един малък красив младеж да израсне здрав, щастлив и благословен. Благодаря, че сме заедно!”, с тези думи Миро се обърна към препълнената зала. Изпълненията му започнаха с най-новата му и хитова песен „Гълъбо”. Публиката чу едни от най-обичаните парчета на Миро "Гибя контрол", "Август е септември", "Колко ми липсваш" и други. Обичаният певец изпълни и любими парчета на Кирил Маричков, Мария Нейкова и много други. Препълнената концертна зала пя заедно с него и бурно го аплодира.
„С концерта кампанията за Марти не приключва. Надявам се, че още повече ще можем да помогнем”, сподели Албена Бонева. И добави, че инициативите ще продължат, докато Марти не оздравее и се върне в училище. Стана ясно, че с Миро са обсъдени и други възможности да се помогне за набирането на средства за лечението на момченцето.

7-годишният Мартин Петров е страда от сериозното заболяване мускулна дистрофия тип Дюшен, за което има лечение в Турция. Сумата, необходима за него – 32 000 долара, е непосилна за семейството му.
Всеки, който има възможност може да дари на:
Дарителска сметка към Юробанк-Пощенска Банка BG96BPBI79384058962002 BGN BIC:BPBIBGSF
Титуляр на сметката Емилия Илиева

 


Сходни връзки

НАД 6 300 ЛЕВА ДАРИХА ДОБРИ ХОРА ЗА МАРТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди