изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:18 EEST
Родено с Даун момче засне своя ангел-хранител    
Любопитно Професионална фотографка беше изумена, когато роденият със синдром на Даун неин син направи снимка на нещо, което според нея е неговият ангел-хранител, пише Дейли мейл. 7-годишният Аашър Лейлс, когото родителите му кръстили с едно допълнително "а" заради допълнителната хромозома, с която се е родил, направил снимката, използвайки мобилния телефон на майка си по време на полет за Хюстън, Тексас.

Когато тя си взела телефона и разгледала какво е снимал, била удивена. Г-жа Лайлс написа във фейсбук: "Вчера летяхме за дома ни в Хюстън от Вашингтон и моят 7-годишен син, който е обсебен от това да снима с мобилните ни телефони, искаше да направи снимки през прозореца на самолета. След като направи дузина снимки, аз си взех телефона и започнах да ги трия, защото паметта ми се беше запълнила. Докато изтривах, попаднах на една, на която се вижда облак и крилата на самолета. Сигурна съм, че съществото, което е заснел, е неговият ангел хранител, който е дошъл да го успокои, тъй като имахме доста трудно и малко плашещо излитане. И преди той е сочел нанякъде и е махал с ръце като с крила. Вече зная, че е искал да ни покаже заобикалящите ни ангели."

https://www.blitz.bg/





 


Сходни връзки

Родено с Даун момче засне своя ангел-хранител | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди