изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:28 EEST
ОРГАНИЗАТОРИТЕ ПОЕМАТ ПОЧИСТВАНЕТО НА ПЛОЩАД „ДЕМОКРАЦИЯ“ СЛЕД ДРИФТ ШОУТО    
НовиниНяма повредени плочки на площад „Демокрация“ в Добрич след дрифт шоуто в събота, съобщи главният секретар на Общината Калина Георгиева.

„Разбирам безпокойството на гражданите предвид състоянието на площада след дрифт шоуто, но плочките не са повредени“, заяви тя.
След като е започнала организацията но шоуто, са били направени проби. Те показали, че това не е опасно за настилката. Тогава почистването е станало по-лесно, тъй като не е имало наслояване. „Шоуто продължи близо час и минаха много повече коли, отколкото на самия тест. Почистването ще се случи. Малко по-бавно като процес, но ще се случи. Поемаме си отговорността“, заяви Калина Георгиева. Тя обясни, че организаторите ще финансират почистването и това няма да струва нищо на гражданите на Добрич.
„Почистването е организирано. Препаратът пристига днес и ще се случи“, заяви Георгиева. Тя допълни, че не е прецедент да се прави такъв тип дрифт шоуто. Години наред такова се прави пред парламента в Букурещ, каза още тя.
Общината прави всичко възможно нещата, които се случват, не само да започват добре, но и да свършват добре, заяви заместник-кметът д-р Емилия Баева. НДТ


 


Сходни връзки

ОРГАНИЗАТОРИТЕ ПОЕМАТ ПОЧИСТВАНЕТО НА ПЛОЩАД „ДЕМОКРАЦИЯ“ СЛЕД ДРИФТ ШОУТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди