изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:34 EET
Гости от Германия превърнаха плажа на Албена в най-голямата арена за плажен волейбол    
Спорт    За трета поред година в Албена започна камп по плажен волейбол, организиран от beach-volleyball.de. Тази пролет игрищата на прекрасния плаж във ваканционното селище са още повече, а в заниманията се включват близо 150 състезатели от немскоговорящи страни. 

В рамките на три седмици те ще изучават тънкостите на летния спорт, съобщи ръководителят на сектор "Спорт" Руслан Йорданов. Игрищата са изградени в свободните зони до хотел Калиакра. Тренировките се провеждат преди обяд и следобед пред погледа на десетки гости на курорта. Припомняме Ви, че през есента на м.г. специален гост на волейболния камп бе олимпийската шампионка от Рио де Жанейро Кира Валкенхорст от Германия. Албена организира проявата съвместно с  beach-volleyball.de и  Schauinsland. В предишните две години кампът бе с продължителност две седмици, но по настояване на гостите от чужбина той е удължен със седмица.
Яна КИРИЛОВА





 


Сходни връзки

Гости от Германия превърнаха плажа на Албена в най-голямата арена за плажен волейбол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди