изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:58 EEST
R.I.P.! Кметицата на БСП погреба рока в Каварна! Цонко Цонев-Кметъла изригна във Фейсбук срещу другарката Ставрева    
Култура Тъжна новина за почитателите на рока и хевиметъла! За пръв път от 2006-та година насам рок фестивал в Каварна няма да има. Краят на тази епоха сложи официално кметицата Нина Ставрева, която не планира тази година рок събития в града, познат сред фенове като рок-столицата на България. От пресцентъра на община Каварна потвърдиха, че тази година рок концерти в града няма да има, а съвсем скоро Нина Ставрева ще излезе и с изявление по темата. Днес тя не беше открита за коментар.

Темата с края на рока в Каварна беше коментирана и от бившия кмет на града, създал традицията на фестивала - Цонко Цонев, известен като Кметъла.

Ето какво написа той във личния си Фейсбук профил:

Снощи другарката Ставрева официално обяви пред каварненската кабелна телевизия, че рок фест няма да има. Това изявление идва след многомесечни лъжи, но истината излезе наяве. В последното си интервю през април за в-к „Труд“ тя заяви, че в началото на май ще се обявят датите и групите.

Само напомням, че при встъпването си в длъжност и много пъти след това тази госпожа /другарка/ все заявяваше, че ще запази всичко изградено досега и ще надгражда.

Това е поредното доказателство за дълбоко неморалната същност на настоящото каварненско управление. След „убийството“ на дългогодишния фест /11 години/ светлината в тунела е в това, че по други места в България рокаджиите ще имат възможност да слушат и гледат любимите си световни рок идоли.

R.I.P. Kavarna rock fest

http://pik.bg

 


Сходни връзки

R.I.P.! Кметицата на БСП погреба рока в Каварна! Цонко Цонев-Кметъла изригна във Фейсбук срещу другарката Ставрева | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
R.I.P.! Кметицата на БСП погреба рока в Каварна! Цонко Цонев-Кметъла изригна във Фейсбук срещу другарката Ставрева
Автор: Anonymous да 2017-05-28 @ 18:25 EEST
Ами Тутракан ще поеме щафетата, като не щат гагаузите... Но е жалко да правиш едно нещо години наред и после от скъперничество да спреш. Още миналата година Цонко обяви, че новият кмет ще прекрати рок-дните в каварна, а оная се кълнеше, че само сменят организацията. Еми -ето... Отиват към това да посрещат феновете на балета на ГДР. До три години и блница няма да имат, така както са я подкарали. ;-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди