изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:44 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ /ВИДЕО/









ОВЕН - Днес сте особено добронамерени към околните и това ви кара да се чувствате добре в кожата си. С охота помагате на близките си, дори когато става дума за дребни неща.

ТЕЛЕЦ - Следвайки вътрешния си порив да творите, ще намерите пътя към успеха. С коректно отношение към партньорите си ще започнете съвместен проект, който ще получи публична подкрепа.

БЛИЗНАЦИ - С лекота ще откривате сигурни източници на материални придобивки. Внимавайте да не се поддадете на желанието си за бързи печалби.

РАК - Свършете си акуратно задачите и не се разпилявайте в много посоки, ако искате вечерта да отчетете добри резултати. Предстои развръзка на въпрос, значим за бъдещето ви.

ЛЪВ - Новостите около вас ще внесат промени, засягащи най-вече професионалната сфера. Не по-малко заинтригувани ще бъдете и в личния си живот.

ДЕВА - Ще се потрудите повече в изпълнение на поет ангажимент, но и ще получите повече. Прагматичният ви подход към проблемите ще помогне на вас и на семейството ви да намерите правилното решение.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Предстои ви напрегнат и динамичен работен ден. На моменти ще имате усещането че са ви необходими дори минути за да си починете.

СКОРПИОН - Погледнете философски на неудачите и не се гневете. Дайте приоритет на онова, което ви носи положителни емоции, и няма да имате допирни точки с дразнителите.

СТРЕЛЕЦ - Денят може да ви се стори натоварен. Това е така, тъй като самите вие се ангажирате с доста неща наведнъж. Бъдете спокойни относно свой проект, на който възлагате големи надежди.

КОЗИРОГ - Ще останете доволни от изпълнението на общите ангажименти днес. Това рядко ви се случва, но случаят е по-различен, делегирани са ви повече права и това ви допада.

ВОДОЛЕЙ - Днес усилията ви ще бъдат насочени към справянето със сериозен проблем на работното място. Не се отказвате лесно и търсите различни начини, дори си сътрудничите с хора, с които не сте особено близки.

РИБИ - Оставете сътрудничеството с отделни хора за бъдеще време, в момента е по-наложително да се съсредоточите върху самостоятелните си идеи.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди