изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:29 EEST
Сензация! Колекцията на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер, след Париж идва в Албена    
Новини „Това е мнго голям успех за България, каза Мариана Аршева, тв продуцент и създател на Модната фиеста в Албена. Моите близо 20 годишни усилия и посещения в световните столици на модата се увенчаха с небивал триумф. Жан Люк Амслер, едно от най-известните световни имена в модата, ще представи цялата своя колекция, след ПАРИЖ в АЛБЕНА, на МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА. Дори и не съм можела и да допусна такъв успех и до последно не мога да повярвам, че едно такова име е уважило моите усилия.

До момента дизайнер, от такова ниво, на който на крака му стават принцове и принцеси, да изпрати цялата си колекция, никога не е било. Можете да предположите това колко е трудно и в същото време невероятно! Но той ме хареса още първия път, когато ме видя в Париж, а аз тогава бях направила само 3 големи фестивала и исках да внеса нещо от духа на световните столици. Е успях!”, завършва Мариана.
Колекцията ще бъде представена на 10 юни, последната вечер на Модната фиеста, във вариете театъра на Албена, където в един своебразен спектакъл свои колекции ще покажат студенти от специалност „Мода” от Варненския свободен университет, Нов Български Униреситет и Югозападния университет, утвърдени модни къщи и, естествено, кулминацията е Амслер”.




 


Сходни връзки

Сензация! Колекцията на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер, след Париж идва в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди