изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Близките ви се нуждаят от вниманието ви. Можете да им помогнете по-бързо да се справят с проблемите си.
ТЕЛЕЦ - Изпитвате нужда да промените нещо в живота си, но помислете дали сте готови за това. Подобна възможност би променила част от стереотипа ви на живот и би внесла нови моменти в ежедневието ви.
БЛИЗНАЦИ - Настроението на повечето от представителите на знака днес е чудесно. Успявате да се справите с всичко, което ви предстои, а в напрегнати ситуации проявявате завидно самообладание.
РАК - Природа, спорт, приятели, семейство, пътувания, развлечения и за каквото още се сетите са все подходящи обекти и теми за вас.
ЛЪВ - Пътуванията ви ще са за развлечение и по-малко натоварващи, стига да сте отговорни, като водачи.
ДЕВА - Излъчващи ведрина и добро настроение, ще благоприятствате развитията около себе си. Създадената от вас добра организация ще се отрази на ефективността на труда ви, а също и на семейните дела.



"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

ВЕЗНИ - Овладейте желанието си на всяка цена да покажете предимството си пред някой, защото рискувате да се натоварите с чужди проблеми.
СКОРПИОН - Денят ви ще бъде приятен, ако го прекарате с приятели и не мислите за проблеми и тревоги. Настроението ви е добро и както винаги впечатлявате околните с чар и остроумие.
СТРЕЛЕЦ - Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните.
КОЗИРОГ - Ще търсите съдействието на близките си в изпълнение на семейните ангажименти, убедени, че така трябва. И е така, но не изтъквайте заслугите си за всичко, за да не ги отегчите с вече известни факти.
ВОДОЛЕЙ - Готовността ви за компромиси е налице, но не и за сметка на качеството. Това е причина да сте ценени, като професионалисти, па било то и за сметка на собственото ви спокойствие.
РИБИ - Семейни въпроси и родителски задължения ще ангажират деня на повечето от вас. Други ще работят за интересите си и ще се поздравят с придобивки.




Britney Spears - Don't Let Me Be The Last To Know

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди