изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:23 EEST
Това е „възпитаният“ швед, който изрита в главата камериерка в Слънчев бряг (ВИДЕО)    
Туризъм

Ралф Георг Сундбери е шведът, който изрита в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг. Името, както и снимка, бяха разпространени от фейсбук групата „Национален Протест срещу безобразията в България“. 53-годишният швед в момента е в ареста.



https://trud.bg

Шведски турист ритна в главата камериерка в курорта Слънчев бряг. Инцидентът е станал в неделя, а 65-годишната жена е нападната в хотела, в който работи.

54-годишният турист дошъл на почивка с брат си и още с отсядането им в хотела, на персонала му направило впечатление, че се държат неадекватно, информира Би Ти Ви (bTV).

Както се вижда на видеото, камериерката е чистела фоайето на хотела, когато туристът се приближил. Попитала го на английски какво иска. В отговор получила ритник в главата, от който изпаднала в безсъзнание.

След като е освободен от ареста, шведът е изгонен от хотела, но почивката му продължава още пет дни. 

Нападателят се казва Георг Ралф Сумберг. Камериерката има съмнение, че е бил дрогиран. „Той ще бъде изправен пред съда с искане за постоянна мярка „задържане под стража”, каза пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров. Той поясни, че обвинението срещу шведския гражданин е за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

„Той е длъжен да спазва българските закони и не може да си позволи поведение, което унижава българските граждани, особено тези, които на практика обслужват него. Позволява ли си го – влиза в ареста“, коментира обвинител номер 1, цитиран от NOVA.

През декември м.г. наш сънародник, политкоректно казано – от ромски произход, ритна по същия начин момиче в берлинското метро. От този позорен факт цяла България се засрами. Дали ще се засрами и Швеция сега?

http://www.burgasdream.com


 


Сходни връзки

Това е „възпитаният“ швед, който изрита в главата камериерка в Слънчев бряг (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди