изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:27 EET
Започва 17-тата Модна Фиеста Албена    
Туризъм 17-тата Модна Фиеста Албена, започва от 8–ми до 11-ти юни, в Албена! Български дизайнери ще покажат над 40 актуални и предстоящи колекции. Събитието няма да се размине и без присъствието на светски личности и топ модели.

„Ще открием тържествено на брега на морето, пред хотел „Калиакра”, където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и музикални изпълнители. Ще посрещнем със Сандокан, който е познат от едноименния филм като Тигърът на седемте морета, в ролята на който ще влезе Диян Христов, обявен за „Най-красивия мъж на десетилетието”, и така символично ще отбележим началото на лятото. Той ще излезе от морето, придружен от куп амазонки, а неговата любима перла Мариана ще го съпроводи до импровизирания трон, който е във формата на скала, вградена на плажа на Албена”, разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева. Шоуто ще продължи с дегустация и състезание. В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще се покажат елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън и балет „Максимус”, Кристина Димитрова, Джина Стоева, Ивена и др.. Сутрешните ревюта на плажни и спортни костюми, и аксесоари ще се проведат на басейните на хотел „Малибу” и петзвездния хотел ”Фламинго Гранд”. Традиционно, вече 17 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов! Първият ден своите колекции ще покажат ”Ивенти”, „Квят”, „Калина стил” и др. С дефилета ще се разпишат и модните къщи „Анджи фешън”, „Теодар”, „Лейди София”, ”Мира”, „Мери стил”, „Марини фешън”, „Маркос”, „Сенсейшън”, „Прего”, „Мери блу” и др.
Финалът ще бъде поставен с колекцията на модна къща „Хадаса”, за всички почитатели на известния сватбен център, дефилетата ще бъдат под името MY WEDDING. За най – щастливия ден в живота, за моментите, когато не ходиш, а направо летиш, е колекцията на Сватбен център „София”.
На модната фиеста традиционно ще видим най – красивите мъже и жени на Бълтария – д-р Евгени Евтимов, Али Алиев – 7ми в света, двамата Мистър Пловдив Константин Айвазов и Стоян Димов. Елегантните облекла ще бъдат показани от Мис България Юлия Юриевич, топмоделката Елизабет Методиева, Най-секси варненски модел Клавдия Караджова и др.
Яна КИРИЛОВА






 


Сходни връзки

Започва 17-тата Модна Фиеста Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди