изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-02-22 @ 12:55 EET
"Център за психично здраве д-р П.Станчев-Добрич" ЕООД    
РекламиО Б  Я  В  Л  Е  Н  И  Е


"Център за психично здраве д-р П.Станчев-Добрич" ЕООД, на основание чл. 91, ал. 1 от Кодекса на труда и чл. 90 ал. 1 от Кодекса на труда, във вр. с чл. 68, ал. 7 от Закона за лечебните  заведения, обявява конкурс за заемане на длъжностите:  Началник на Отделение Приемно-диагностично звено; Началник на Отделение "Дневен стационар"; Началник на Отделение за лечение на гранични психични разстройства;  Началник на Отделение за жени с психични разстройства; Началник на Отделение за мъже с психични разстройства; Главна медицинска сестра
Място на работата: съответното отделение на лечебното заведение.
Характерът на работата е определен съобразно длъжностната характеристика.
Изисквания за заемането на длъжностите:
1. За длъжностите "Началник на отделение": Образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина; Призната специалност по психиатрия; Минимум 5 години стаж по специалността; Членство в Българския лекарски съюз; Квалификация по здравен мениджмънт е предимство при равни оценки на кандидатите.
2. За длъжността "Главна медицинска сестра": Образователно-квалификационна степен "бакалавър" или "магистър" по специалността "Управление на здравните грижи"; Минимум 5 години стаж в психиатрично отделение;
Необходими документи за участие в конкурса: Заявление за участие н конкурса; Професионална автобиография, с подробно посочен професионален стаж и професионален опит (европейски образец); Копия от дипломи за образование и квалификация; Декларация, че кандидатът не е осъждан на лишаване от свобода за умишлено престъпление от общ характер; Препис-извлечение от трудова книжка или друг документ, удостоверяващ трудов стаж; Удостоверение за членство в Българския лекарски съюз (само за кандидатите за длъжността "Началник на отделение"); Писмен проект на тема:
1. За длъжностите "Началник на отделение": "Организация и управление на дейността в отделение на "Център за психично здраве д-р П.Станчев-Добрич" ЕООД за тригодишен период".
2. За длъжността "Главна медицинска сестра": "Управление на здравните грижи в "Център за психично здраве д-р П.Станчев-Добрич" ЕООД за тригодишен период".
Документите за участие се представят в срок до 13.30 часа на 10.07.2017 год. в личен състав на лечебното заведение в гр. Добрич, ул. "Панайот Хитов" 24, ет. 1, лично от кандидатите или от упълномощено лице, или по пощата. Документите трябва да се представят в запечатан плик, на който кандидатът следва да напише трите си имена, адрес и телефон за връзка и длъжността, за която кандидатства. Проектът се представя в отделен запечатан плик, поставен в плика с документите.
Конкурсът за всяка длъжност ще се проведе при следния ред: Първи етап: Допускане на кандидатите до участие в конкурса след проверка на представените документи и проект; Втори етап: Разглеждане на проекта, устна защита на проекта от кандидата и оценяване от комисия.
На допуснатите участници ще бъдат съобщени писмено датата, часът на започване и мястото на провеждане на втория етап от конкурса.
Характеристиката на конкурсната длъжност се предоставя предварително на кандидатите, за да се запознаят с нея, в личен състав на лечебното заведение или при поискване може да се изпрати по пощата за сметка на кандидата.

За контакти: 058 602 655
 


Сходни връзки

"Център за психично здраве д-р П.Станчев-Добрич" ЕООД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди