изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:44 EEST
112 НОВИНИ    
Ред и сигурностКРАЖБА от апартамент в ж. к. „Балик” в Добрич, собственост на Х. С. /33/, е извършена от неизвестни, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигнал за престъплението е подаден в полицията на 8 юни в 8.52 часа от майката на пострадалия.

По нейни данни престъплението е извършено за времето от 16 април до 8,50 часа на 8 юни, в жилището е проникнато чрез отключване и заключване на входна врата. Задигнат е плазмен телевизор. Образувано е досъдебно производство.
НА СЪЩАТА дата в 6.40 часа в РУ на МВР в Балчик е заявено от А. Д. /35/ от същия град, че за времето от 20 часа на 7 юни до 6 часа на 8-и чрез отключване на метална входна врата неизвестен извършител е проникнал в помещение на първи етаж на къща на ул. "Черно море". Откраднати са  миксер за бъркане на лепила и перфоратор. Образувано е досъдебно производство.
19-ГОДИШЕН младеж от силистренското село Козяк е заловен след извършена кражба на 46 лева от жилище в Каварна. Сигнал за престъплението е подаден в полицията на 8 юни в 1.45 часa чрез  ЕЕН 112 от Г. С. /65/ Шабла. Крадецът е задържан след проведени оперативно-издирвателни мероприятия. Младежът прави самопризнания и предава отнетата сума. По случая е образувано незабавно производство.
ПОРЕДНИЯТ дрогиран шофьор заловиха органите на реда. На 8 юни в 18.30 часа по локален път за село Богданово автопатрул на Първо РУ на МВР спира лек автомобил „Фолксваген”, управляван от М. Т. /29/ от Добрич. Водачът е изпробван за употреба на наркотични вещества, като пробата е положителна за  употреба на амфетамин. М. Т. отказва биологични проби за химичен анализ. Задържан е за 24 часа, образувано е незабавно производство. НДТ


 


Сходни връзки

112 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди