изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:50 EEST
УЧИТЕЛИ ЩЕ ПОВИШАТ КОМПЕТЕНЦИИТЕ СИ ПО „ЕРАЗЪМ+”    
ОбразованиеЧастна гимназия по предприемачество и туризъм „Райко Цончев“ обявява начало на процедура за кандидатстване за участие в мобилности на училищен персонал в рамките на одобрен проект по програма „Еразъм+“, „Непрекъснато професионално усъвършенстване - ключ към иновативно образование“. Основната цел на проекта е подобряване на професионалните компетенции на училищния персонал чрез придобиване на знания и опит от европейското иновативно образование.

Има за цел да подготви служителите за работа в иновативно училище. Проектът визира учителите като двигатели на иновациите в образованието и посредници на позитивното новаторство, поради което залага инвестиции от време и средства, за да отговорят на нуждите на високите стандарти на иновативното образование.
Целевата група са учители, административен персонал и ръководство. Кандидатстването ще се осъществи чрез попълване на заявление, в което се обосновава мотивацията на кандидата да участва в образователни мобилности.
Селекцията на кандидатите ще се извърши от независима комисия по няколко критерии: ниво на владеене на английски език, способност за ориентация в международна среда (предоставяне на информация за предишни пътувания в чужбина), участие в проектни дейности и инициативи, организирани от училището; семинари и обучения за придобиване на допълнителни знания и умения. Крайният срок за подаване на заявления е 13 юни. Резултатите от селекцията ще бъдат оповестени до седмица след обявения краен срок на сайта на училището.
Желаещите могат да кандидатстват за обучение в курсове във Флоренция /Италия/, Рим /Италия/, Сейнт Джулиън /Малта/, Гранада /Испания/, Болоня /Италия/ и Мадрид, Испания. НДТ
 


Сходни връзки

УЧИТЕЛИ ЩЕ ПОВИШАТ КОМПЕТЕНЦИИТЕ СИ ПО „ЕРАЗЪМ+” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди