изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:22 EET
ДЪЩЕРЯТА НА ПАРУШЕВ ОТКРИ МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА    
ТуризъмПоп певицата Кристина Димитрова откри 17-ата модна фиеста в Албена с новата си песен „Сладки неща“, като вдигна на крака целия ни национален отбор по футбол до 19-годишна възраст. Момчетата се оказаха на лагер в Албена и не пропуснаха нито едно от дефилетата на фиестата. За първи път дизайнерът Атанас  Парушев представи на медиите дъщеря си Александра, която презентира заедно с него пиратската им колекция.


Парушев призна, че е искал да вкара младежки нюх в линията си и това се е случило чрез очите на дъщеря му, която твори заедно с него. Много корабни колела, морски елементи и апликации, бяха част от актуалните материи за сезона. Младата дизайнерка е завършила НБУ и вече две години е начело на модната къща.
Друг един дизайнер, Иван Иванов, собственик на Ивенти, който неизменно е гост и участник 17 години на Модна фиеста Албена, представи своята спортна колекция само за мъже. Той включи в дефилето някои от своите лица през годините като се започне от Диан Христов, единодушно избран за най-красивия мъж на десетилетието, Мистър Пловдив Стоян Димов и другия Мистър Пловдив Константин Айвазов.

Най-голям интерес събра шоуто "Познай вкуса на сладоледа" на Нестле, където почти целият национален отбор по футбол на България за младежи се включи в състезанието. Надпреварата спечели освен водещият Искрен Пецов, който безпогрешно откриваше всеки един сладолед, и Мистър Пловдив Стоян Димов. Децата много се забавляваха със сладоледите на Нестле с формата на моливче, а техните родители с тези от серията Нестле Фамилия. Певицата Кристина Димитрова също забрави за диетите и опита част от селекцията на марката.
Уникална колекция показа и дизайнерката Светлана Янчева от модна къща "Сватбен ден", която много хареса някои от новите лица Катрин Вачева и Ана Мария Чернева, последната нашумяла от сериал на Нова тв излъчван в прайм тайма на медията
Диан Христов и Анна Мария Чернева, обраха точките на състезанието на Орифлейм. НДТ
 


Сходни връзки

ДЪЩЕРЯТА НА ПАРУШЕВ ОТКРИ МОДНА ФИЕСТА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди