изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:26 EET
РОНАЛДО СТАНАЛ БАЩА НА БЛИЗНАЦИ    
Светска клюкаКапитанът на португалския национален отбор по футбол Кристиано Роналдо, който е нападател и на "Реал Мадрид", е станал баща на близнаци. Информацията е на португалската телевизия СИК. Бебетата - момче и момиче, са се родили на 8 юни. Те се казвали Ева и Матео, твърди телевизията, която не посочва кой е източникът на информацията.

Както и при първото си дете - Кристиано Роналдо-младши, роден от сурогатна майка през 2010 г., - и сега футболистът е прибягнал до услугите на жена, живееща на западното крайбрежие на САЩ, допълва португалската телевизия.
Поведението на Кристиано вече изглежда странно. При раждането на първия му син футболистът бе заедно с красивата топманекенка Ирина Шейк. А сега отново има приятелка от края на 2016 г. Това е 22-годишният модел Джорджина Родригес. Наскоро Роналдо се снима с нея, поставил ръце на леко изпъкналия й корем. Всички решиха, че двамата изглеждат като двойка в очакване на рожба.
Джорджина пък се обясни в любов на него и първия му син, наричайки ги "двете ми любови". Dir. bg


 


Сходни връзки

РОНАЛДО СТАНАЛ БАЩА НА БЛИЗНАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди