изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:46 EEST
Врачка или лечител сте според зодията?    
Хороскоп

Врачка или лечител сте според зодията?











Овен

Екзорсист

Амбицира ли се Овенът повдига не планини – повдига долини направо! Търсите ли екзорсист, повикайте специално Овен, защото енергията му е несломима. Ако ви трябва магия за любов, търсете врачка, родена под този знак – те са най-добрите. Дори да не е маг, овенът ще ви свърши работа, ако искате да ви зареди талисман или амулет. Само прочетете в гугъл как става това и му обяснете, защото той няма търпение да чете сам.

Телец

Привлича пари

От всички вълшебства на Телците им се удава само едно: да ви омагьосат така, че да изкарвате пари. Повече пари! Могат го дори и без специални ритуали и заклинания за привличане на богатство. Магията действа само ако Телецът е сексуално и емоционално задоволен и мърка, щастлив като сита котка на припек. Изпълнено ли е това условие, би могъл да ви превърне в златоносна мина, дори и да не използва котел с „мъх от прилеп, клюн на сова, от усойница отрова“.

Близнаци

Телепати

Най-мощният магически талант на Близнаците е свързан с човешкия ум. Дори и без да си играят с нечисти сили и астрали, Близнаците сякаш четат мислите ви. Но с помощта на малко ясновидски способности стават същински телепати. Затова не се доверявайте на гледачка на кафе, боб или карти, ако е родена под този знак. Всевиждащият й поглед прониква в главата ви и тя просто ще ви каже това, което бихте искали да чуете. Имат природен талант за астрална проекция.

Рак

Ясновидец

Подвластни на Луната, Раците са едни от най-добрите гадатели на кристална топка, златен глобус или обсидианово огледало. Освен да предсказват бъдещето, представителите на водния знак правят най-добрите заклинания за вярна любов, добри деца и здраво семейно огнище. Но за да хване декиш магията, имат нужда от пълна тишина и спокойствие, докато извършват ритуала. Обикновено сънищата им показват, даже и да нямат други свръхестествени способности.

Лъв

Цери безплодие

Лъвът рядко има телепатични, ясновидски, магически или каквито и да е недоказани от науката способности. Но когато има, силата му е огромна. Това е така, защото родените под знака на Лъва притежават мощна лична енергия. Представителите на този Огнен знак са могъщи изцерители. Те са най-полезни при безплодие и заболявания на гръбначния стълб, гърба и сърцето. Лъвица беше лечителката и пророчица Вера Кочовска.

Дева

Лечител

От всяка Дева врачка не става. Защо? Защото Девата е създание трезвомислещо. Предпочита заключенията и съветите й да стъпват на реална основа. Логиката и фактите имат несравнимо по-голяма тежест от фантасмагориите и разкривените фигурки в чашата от кафе. Уважаващата себе си Дева по-скоро би гледала на карти таро. Способни лечители са – зареждат вода, работят с биоенергии, но повече вярват на традиционни методи, като фрикции с ракия или масло от рапица.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

Везни

Звероукротител

Като изключим свръхестествените им способности да укротяват врагове и приятели, както и да омайват представители на противния пол, Везните са едни най-обикновени телепати. Чуждите мисли за тях са отворена книга. С лекота разчитат какво се крие зад постъпките на хората и предвиждат следващите им действия, въпреки че благоразумно се преструват, че нищо не знаят. Единственият проблем е, че губят интуицията си, когато става дума за близките им хора или за човек, в когото са влюбени.

Скорпион

Черен маг

То е ясно – Скорпионът е потайният властелин на черната магия. Дали в действителност борави със зловещи сили и властва над същества от преизподнята, или просто се възползва от човешката глупост и гениалната си манипулативност, Скорпионът така или иначе умее да всява страх у суеверните. Отделно от това има силна интуиция, която винаги му подсказва кога се опитват да го излъжат. Ако ви е трябва силна защитна магия, обърнете се към магьосник Скорпион.

Стрелец

Духовен учител

Човекът, който ще ви поведе за ръка към духовното просветление, окултното знание и мъдростта, най-вероятно ще е роден под този Огнен знак. Със самото си присъствие Стрелците облекчават депресивните състояния и неутрализират негативните мисли на хората около себе си. Те са неизчерпаем извор на вяра в човека, оптимизъм и щастие. Източник на тези вълшебни качества е тяхната позитивна нагласа, която намира изява в любимата им реплика: „Всичко ще е наред.“

Козирог

Може всичко

Козирогът е универсален магьосник. Бива го във всички тайни и нечисти дела. Отличен телевизионен гадател и изцелител е – само му дайте телевизионно време и набързо ще набере постоянни клиенти. Стига да си постави за цел, може да придобие магически сили, дори и по природа да не е надарен с такива. Притежава интуитивни познания за окултното, които черпи от мъдростта на предците си. Най-добре му се получават заклинания за намиране на изгубени пари и магии за богатство.

Водолей

Чупи окови

Най-правилно е да търсите врачката, баячката или ходжата Водолей, когато ви е нужно да се освободите от някакъв вид окови – от тираничен родител или брачен партньор, от деспотичен шеф или от банков кредит. А също и ако се опитвате да се отървете от зависимост – алкохолна, никотинова или към наркотични вещества. Водолеите имат ясновидски талант, те са и добри лечители. Удава им се астралната проекция, тоест могат да пътуват извън тялото си с помощта на астрален двойник.

Риби

Сънуват

Осъзнатото сънуване е едно от нещата, които се получават най-добре на представителите на зодиакалния знак Риби. Те черпят информация от съня с лекотата, с който останалите знаци четат вестник. Лекуват с по-мощта на внушение и са толкова убедителни, че могат да накарат и сакат да проходи. Общуват свободно с духове и същества от невидимия свят, като дори го смятат за напълно нормално. Ключът към тези способности е живото им въображение, което буквално може да променя действителността.

https://trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Врачка или лечител сте според зодията? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди