изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 ЮНИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Имате добри намерения и ще ви се отдаде да убедите в тях околните /приятели, роднини, колеги, партньори/. Очакванията ви няма да разочароват никого, и най-малко вас самите.

ТЕЛЕЦ - На трудностите гледате като на поредното предизвикателство, с което трябва да се справите, независимо от обстоятелствата. И не грешите въобще с избрания от вас мироглед.

БЛИЗНАЦИ - На работното място ще срещнете затруднения в общуването, но бързо ще намерите верния тон. С цената на компромиси ще се справите елегантно с конкретната ситуация.

РАК - Настроението и самочувствието ви ще се подобрят доста от новостите, които ще научите днес. За повече от вас те са свързани с работата, за други със семейството и приятелите.

ЛЪВ - Конструктивното ви решение на професионален, обществен или друг важен проблем ще ви спечели привърженици и лесно ще се справите с негативизма в настроенията край себе си.

ДЕВА - Ще научите новина, отнасяща се до бъдещ проект и това ще ви накара да засилите контактите си с определени хора. Сега е моментът да действате активно и целеустремено.

ВЕЗНИ - Нуждаете се от гаранции, за да пристъпите към конкретни действия, най-често свързани с бизнеса или с други важни за вас дейности. Очаквате те да ви направят значително по-силни.

СКОРПИОН - Ще се ориентирате правилно във възникналата нова ситуация на работното си място и няма да сгрешите в нищо. Проверявайте всичко, което изисква категоричното ви решение.

СТРЕЛЕЦ - Не избързвайте в решенията си, съобразявайте се с на хората около себе си. Интересите на обществото ще ви заставят да намерите правилния изход от създала се ситуация.

КОЗИРОГ - Предстои ви среща, която ще ви направи по-внимателни и добри, защото ще се почувствате щастливи. Романтични желания ще ви зареждат допълнително с емоции и добро настроение.

ВОДОЛЕЙ - Програмата ви е натоварена и е възможно част от задачите ви да отпаднат, за сметка на други по-важни. Във всички случаи ще имате време и за личните си нужди, ако поискате.

РИБИ - Среща с приятел ще ви помогне да се разтоварите от деловата и напрегната обстановка около вас. Ще научите много и интересна информация, която трябва да използвате.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 



Дејан Кузмановски - Трена


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди