изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:13 EEST
КНСБ ИСКА СРЕЩА С ПОСЛАНИКА НА САЩ ЗА СЪДБАТА НА "КАЛИАКРА"; КАВАРНА - С ДИПЛОМ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ОБЩИНА    
НовиниКНСБ в понеделник ще поиска среща с американския посланик у нас във връзка със създалото се напрежение между труда и американския капитал в завода за олио "Калиакра" в Добрич, каза д-р Желязко Христов.

Вчера той се срещна с представители на общото събрание на колектива. Работещите в завода са притеснени заради неяснотите около това дали собственикът - американската компания "Бунги", наистина ще закрива дейността си у нас и ще я изнася в Румъния.

************************
Община Каварна е единствената българска община, удостоена с европейска диплома от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, съобщи кметът Цонко Цонев. За НДТ градоначалникът заяви, че това е голямо признание. "Много се радвам, че трудът ни е бил оценен и се допринесли за приобщаването ни към голямото европейско семейство. Това от друга страна ни амбицира да работим още повече и да докажем пред всички възможностите си", добави още Цонко Цонев.

НДТ - 14 юни 2007 година
 


Сходни връзки

КНСБ ИСКА СРЕЩА С ПОСЛАНИКА НА САЩ ЗА СЪДБАТА НА "КАЛИАКРА"; КАВАРНА - С ДИПЛОМ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ОБЩИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди